Sari la conținut

Lucruri uimitoare pe care le face gelatina. Sfatul unui medic pentru tratarea articulațiilor

Gelatina elimină durerile de spate, articulații, picioare și gât în numai 7 zile.  Elimină toxinele și favorizează dezvoltarea musculară. Ajută la slăbit. Previne apariția osteoporozei, întărește părul, unghiile și dinții. Previne îmbătrânirea prematură. Printre altele, gelatina ne ajută să avem un ten fără puncte negre.

Lucruri uimitoare pe care le face gelatina. Sfatul unui medic pentru tratarea articulațiilor

Ce este gelatina? Este o substanţă bogată în colagen, cu proprietăţi excelente asupra sănătăţii. Printre aminoacizii esenţiali regăsiţi în gelatină se numără prolina şi hidrosiprolinul, despre care se știe că are un impact pozitiv asupra recuperării ţesutului conjunctiv. Studiile au demonstrat că gelatina deţine capacitatea de a mări creşterea şi domeniul de aplicare al ţesutului conjunctiv, fapt foarte important în cazul articulaţiilor bolnave.

Gelatina conţine aproximativ jumătate din cei 18 aminoacizi esenţiali pentru sănătatea pielii, unghiilor şi părului, precum şi pentru fortificarea sistemului imunitar şi menţinerea greutăţii corporale.

Pe lângă contribuţia sa la prepararea unor prăjituri delicioase, gelatina se poate transforma într-un remediu excepţional pentru problemele articulaţiilor, durerilor de spate, de picioare sau de gât. Specialiştii ne asigură că următoarea reţetă ne va uimi prin eficienţa ei, caracterizând-o drept un adevărat miracol pentru sănătate. Reţetă cu gelatină pentru eliminarea durerilor

Ingrediente:

150 gr. pudră de gelatină comestibilă (cantitate suficientă pentru 30 de zile); un sfert de cană de apă rece

Metodă de preparare: Într-un sfert de cană de apă rece se adaugă 5 gr. de gelatină, se amestecă bine, iar remediul se lasă să stea până dimineaţa, la temperatura camerei (se prepară întotdeauna seara). În tot acest timp, gelatina va transforma apa într-un jeleu.

Mod de administrare:

Dimineaţa, după spălarea pe dinţi, se consumă amestecul, pe stomacul gol.

Dacă vă găsiţi în dificultatea de a-l consuma ca atare (gol), există posibilitatea de a-l amesteca cu miere sau cu iaurt natural (preferabil). Pacienţii care au testat acest remediu, inclusiv medici specialişti, se declară foarte mulţumit de eficienţa curei cu gelatină, mărturisind că după doar o săptămână de tratament, durerea le-a dispărut, potrivit mancare-pentru-tine.ro.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.