miercuri, ianuarie 26, 2022

Ludovic Orban, „răpus” de Omicron. „M-am îmbolnavit deşi sunt vaccinat şi cu doza a treia”. Politicianul solicită coaliției să renunțe „complet” la ideea Certificatului Verde.

După o pauză din peisajul politic, Ludovic Orban, fostul premier al României și actualul președinte al partidului Forța Dreptei, a făcut public faptul că, în urma unui test PCR făcut în 5 ianuarie, a aflat că e infectat cu virusul SARS-CoV-2.

Te-ar mai interesa: Pune ceapă în șosete în timp ce dormi și vezi ce s...

Orban a dezvăluit că simptomele s-au manifestat timp de două-trei zile și că, cel mai probabil, a fost infectat cu varianta Omicron. Fostul premier a ținut să precizeze că e vaccinat cu cele 3 doze de vaccin anti-covid.

Ludovic Orban, „răpus” de Omicron. „M-am îmbolnavit deşi sunt vaccinat şi cu doza a treia”

În final, Ludovic Orban le-a cerut celor din Coaliția de Guvern să renunțe definitiv la ideea implentării Certificatului Verde.

„Am fost absent din spaţiul public după anul nou dintr-un motiv obiectiv. Am avut Covid-19. Am fost diagnosticat pozitiv la testul PCR efectuat în 5 ianuarie. Timp de doi ani, de la debutul pandemiei, am reuşit să mă feresc de coronavirus.

Te-ar mai interesa: Vor fi temperaturi de -25 de grade, în România! Ia...

M-am îmbolnavit deşi sunt vaccinat şi cu doza a treia, administrată în octombrie 2021 şi respect regulile de protecţie sanitară. Cel mai probabil, am fost infectat cu omicron.

Nu am avut o formă gravă. Simptomele (febră, tuse uscată, dureri de cap, dureri musculare, iritaţia căilor respiratorii ) s-au manifestat timp de 2, 3 zile.

Am putut să văd direct acţiunea instituţiilor implicate. Am fost sunat de DSP Bucureşti chiar în ziua în care am fost introdus în aplicaţia Coronaforms pentru efectuarea anchetei epidemiologice şi am primit pe mail decizia DSP cu privire la perioada de izolare în ziua următoare.

Te-ar mai interesa: Copiii noștri sunt instrumentele de joacă a guvern...

Am fost sunat şi de un reprezentant al DSP Prahova, probabil pentru că în ancheta epidemiologică am indicat ca loc posibil de infectare o localitate din judeţul Prahova, unde mi-am petrecut revelionul.

În perioada în care am fost izolat la domiciliu am fost vizitat de poliţie de două ori pentru a fi verificat dacă respect decizia de izolare. Nu am fost la spital, dar mi-am monitorizat constant saturaţia de oxigen cu pulsoxiometrul.

Te-ar mai interesa: Strigătul celebrului profesor Leon Zăgrean: NU VAC...

Politicianul solicită coaliției să renunțe „complet” la ideea Certificatului Verde

De astăzi, mi-am reluat activitatea obişnuită şi sunt la fel de dedicat ca şi până acum reprezentării în Parlament a cetăţenilor români.

PS1: Vă recomand cu încredere să vă vaccinaţi. Chiar dacă nu elimină riscul de îmbolnăvire, cu siguranţă vă fereşte de o formă mai gravă a bolii.

PS2: Solicit coaliţiei de guvernare să renunţe complet la ideea Certificatului Verde.

PS3: Indiferent dacă sunteţi sau nu vaccinaţi, respectaţi în continuare măsurile de protecţie sanitară”, a scris Orban pe pagina sa de Facebook.

Te-ar mai interesa: Un campion olimpic a decedat în urma infecției. A ...

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri

Stiri Calde (citeste aici)

spitale private