Sari la conținut

Lumea e în șoc! Cântăreț mort pe scenă, la Paris, în fața a mii de oameni

Lumea e în șoc! Cântăreț mort pe scenă, la Paris, în fața a mii de oameni

Cel mai proeminent cântăreț, compozitor, chitarist și producător din Haiti, Michael Benjamin, numit popular Mikaben, s-a prăbușit și a murit pe scena din Paris, după ce a fost întâmpinat de un public efervescent

În vârstă de 41 de ani, a murit în timpul lui concert la Paris, în fața a mii de fani, potrivit The Guardian.

Haitian singer Michael ‘Mikaben’ Benjamin dies on stage while performing in Paris

Lumea e în șoc! Cântăreț mort pe scenă, la Paris, în fața a mii de oameni

Se presupune că Mikaben a suferit un atac de cord sau un stop cardiac în timpul unui spectacol sâmbătă, șocându-și fanii care l-au văzut prăbușindu-se în timp ce se îndrepta spre ieșirea de pe scenă.

El a apărut la concertul Accor Arena din estul Parisului, care are o capacitate de 20.000 de locuri, ca invitat al grupului haitian Carimi.

Artistul „Mikaben” a murit pe scenă, în timpul unui concert la Paris. Avea 41 de ani. Mesajul transmis de prim-ministrul haitian Ariel Henry

Cântărețul „a murit după ce a suferit o criză pe scenă și în ciuda eforturilor serviciilor de urgență”, au anunțat reprezentanții sălii de spectacol pe Twitter. În înregistrările video de pe rețelele de socializare se vede cum acesta cântă, apoi se întoarce brusc și se îndreaptă spre spatele scenei.

El s-a prăbușit în văzul spectatorilor, muzica s-a oprit și au fost chemați medicii. După moartea sa, omagii au sosit de peste tot din Haiti, iar posturile de radio și localurile i-au difuzat muzica pe repeat începând de sâmbătă seara.

Soția sa, Vanessa, care este însărcinată, a postat un mesaj în care le mulțumește oamenilor pentru rugăciunile lor, dar le cere intimitate. „Nu sunt în stare să vorbesc. Mi-am pierdut cealaltă jumătate și nu am cuvinte”, a scris ea.

A fost descoperit de publicul haitian în 1999, în cadrul competiției „Chante Christmas” de la Télémax. Mikaben a avut timp de 20 de ani, o carieră muzicală încununată de succes, fie în Haiti, fie în străinătate.

Doctorul zilei whatsapp channel

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si: