Sari la conținut

Lumea medicală din România în doliu. Un mare medic și-a luat adio de la noi

tragedie în România
Sursă foto: arhivă Doctorul Zilei
Nepoată și bunică decedate după ce au mancat pește

Doliu în lumea medicală. Un medic remarcabil și-a luat la adio de la lumea aceasta și a trecut în neființă.

Este vorba de doamna doctor Gabriela Dumitrescu ce lucra Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţe Sf. Spiridon Iaşi, la secţia Clinică Medicină Internă II.

„Azi a plecat dintre noi, colega, prietena și un OM adevărat, Gabriela, cea care nu putea spune nu niciodată, cea care alerga pretutindeni, cea care zâmbea mereu și pentru fiecare problemă găsea rezolvare, neobosită în toate, studenți, pacienți, gărzi, doctorat, prieteni, a doua specialitate, și nu în ultimul rând MAMĂ, un exemplu de răbdare și dăruire în tot ceea ce făcea. Din păcate, cuvintele sunt prea sărace pentru a o putea descrie. Rămâne mereu în inimile noastre, un chip vesel, blând și bun. Drum Lin către cer Gabi!”, este mesajul postat pe pagina de socializare a Dr. Gabriela Dumitrescu.

“Odihneasca-i-se sufletul in liniste si pace! Sincere condoleanţe familiei!”

“Drum lin spre îngeri, suflet bland si frumos!!”

Gabriela Dumitrescu a fost diagnosticată cu o tumoră craniană, iar de o perioada avea nevoie de o îngrijire dedicată din partea familiei, fiind în imposibilitate de a se mai deplasa. Familia nu are explicaţii despre modul în care s-a îmbolnăvit.

Etichete:

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel