miercuri, iunie 7, 2023

Berbecul își începe sezonul cu toată forța demnă de acest semn. Pe 21 martie veți începe cu o lună nouă care va aduce cu ea multă nerăbdare, mișcări, speranță și îndoieli. Vei simți o atmosferă de entuziasm și va fi o ocazie de a face schimbări drastice. Atenție însă, pentru că ar putea fi contraproductiv, deoarece energia nu este a ceva stabilit și planificat, ci a improvizației.

Te-ar mai interesa: Ce cauze are la baza mirosul puternic al transpira...

Luna Nouă în Berbec: asta reprezintă

Luna Nouă în Berbec semnifică o schimbare emoțională pentru unele semne și este șansa ta de a te reinventa. Ar trebui să găsești în cenușă șansa de a merge mai departe și să te concentrezi pe minimul necesar pentru a realiza lucruri mărețe. Acesta este momentul în care ștergi praful de pe acele vise care au stat pe raft și te-au privit ani de zile.

Scutură-te de acea greutate și aruncă-te în schimbare, în neașteptat. Unii vor avea o vocație mai precisă în aceste zile. Vrei să știi cine sunt aceștia? Îți spunem care sunt semnele care vor fi cele mai afectate de vibrația Lunii noi în Berbec.

Te-ar mai interesa: Horoscop chinezesc. Cele mai invidioase 3 zodii pe...


Semnele zodiacale afectate de Luna Nouă în Berbec

Fecioară

Luna nouă în Berbec ți-ar putea aduce multe decizii de luat și căi de ales. Te vei afla în situații care ar putea părea complicate, iar cel mai bun sfat al astrelor tale este să acționezi din inimă. Lasă deoparte criticile și pune în valoare ceea ce contează cu adevărat: esența.

Berbec

Te-ai gândit să faci o schimbare, iar această Lună nouă în semnul tău va fi ocazia de a iniția o etapă în viața ta orientată spre adevărata ta personalitate. Lasă să iasă la iveală cine ești cu adevărat. Nu te ascunde de teama a ceea ce vor spune oamenii. Cei care te iubesc vor fi alături de tine în orice moment.

Te-ar mai interesa: Ponturi pentru scăderea colesterolului ”RĂU”...

Taur

Forțarea unor legături care nu mai sunt aceleași nu vă aduce decât conflicte interne inutile. Învățați să renunțați la ceea ce nu mai însumează și nu mai este important pentru prezent și viitor. Trecutul a venit să te învețe și trebuie să îl lași să plece. Deschideți ușa către noi experiențe, oameni și învățături.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private