Sari la conținut

Luna Nouă în Capricorn. Ce schimbări aduce la nivel de pandemie?

Luna Nouă

Din cuprinsul articolului

Astăzi, 13 Ianuarie este Luna Nouă în Capricorn.Luna a stârnit fascinatie în rândul oamenilor încă din vremurile străvechi. Nu numai prin frumusețea ei ci și prin influența pe care o are asupra vieții de pe Pământ.

Luna Nouă este atunci când luna se află între Pământ și Soare, cu fața spre noi în întuneric, și apare ca o semilună subțire sau poate să nu fie vizibilă deloc. Vremea este schimbătoare și capricioasă în zilele cu Luna Nouă.

Fiecare faza a Lunii este asociată cu o nouă etapă de viață. Astăzi vorbim despre Luna Nouă – care este numită în tradiția populară românească “Crai Nou”.

Acest fenomen este simbolul începuturilor și este considerat momentul perfect pentru transmiterea intențiilor către Univers.

 

Pe 13 IANUARIE 2021 are loc faza de LUNA NOUA pe gradul 23 al zodiei CAPRICORNULUI
Faza de maxim a fost in jurul orei 7 AM (ora Romaniei).

„Luna Nouă din Capricorn e prima din acest an. O Lună Nouă e acel moment în care Soarele și Luna sunt la același grad în același semn zodiacal. De data aceasta, se petrece în Capricorn. E în cojuncție cu Pluto. Se petrece la gradul 23. Vă atrag atenția că, anul trecut, în ianuarie, am avut o conjuncție Saturn – Pluto la gradul 22, Capricorn. Deci, tot pe acolo. Ce s-a întâmplat după? A venit pandemia, care a schimbat toată lumea. Fiecare a fost afectat – direct, indirect.

Luna Nouă – un nou început

Poate la începutul lui 2020 aveai niște planuri, dorințe, rezoluții, care nu s-au mai întâmplat. Ți-aș recomanda să reiei planurile de atunci și să te gândești care dintre ele mai sunt potrivite în viața ta.

Când avem de-a face cu energia Capricornului, e și nevoia de a fi foarte adulți, maturi, serioși. (…) S-ar putea să aveți o surpriză! Trebuie să ne dezrădăcinăm de tot ce e vechi. Fără plânsete, victimizări, să acceptăm cine suntem. E o nevoie de a zgudui singuri confortul de acum. Transformarea va fi, în primul rând, interioară. Nu vei vedea urmările imediat”, a spus Daniela Simulescu la DCNewsTV.

„Vor dispărea locuri de muncă, vor apărea locuri de muncă. Vin niște ani în care reconversia profesională se va putea face la orice vârstă. Nu vă speriați că cine vă angajează. Vor apărea multe soluții. Profesional, e important ce decizii luăm acum”, a subliniat Daniela Simulescu.

 

Etichete:

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel