sâmbătă, iunie 19, 2021

Pe 10 ianurie va avea loc Luna Plina insotita de eclipsa in zodia Rac, zodie in care se afla si Nodul Nord, unul dintre principalii piloni ai Axei Destinului.
Aceasta eclipsa poate aduce eveimente si intalniri

karmice, iar interesul major se va indrepta spre familie, valori nationale, traditie, istorie, comunitate, potrivit astrologului Oana Hanganu.

In acceasi zi, Uranus va reveni la mersul direct in zodia Taur influentand sistemul financiar, atitudinea fata de bani si alte resurse. Uranus este planeta revolutiei si am putea asista, chiar din ianuarie, la inceputul unei revolutii in tot ceea ce inseamna sistemul financiar.

Iată cum vor fi afectate zodiile de Luna Plină insotita de eclipsa, potrivit astrologului Oana Hanganu.

Berbec

Luna Plina din 10 ianuarie  va avea loc in zodia Rac si va influenta

relatia nativilor cu familia. Luna Plina este insotita de o eclipsa care poate scoate la lumina amintiri, secrete de familie, probleme ignorate care acum pot fi puse pe tapet si rezolvate, spre binele tuturor celor implicati.
Aceasta Luna Plina poate fi si momentul in care nativii isi cumpara o casa sau decid ca e bine sa isi intemeieze o familie.

Taur

In 10 ianuarie, planeta Uranus va reveni la mersul direct chiar in zodia lor si ii va ajuta sa ia mai rapid deciziile necesare, sa se adapteze la nou atunci cand e cazul si chiar sa vada lumea si viata dintr-o alta perspectiva.

Dar tot

in 10 ianuarie va avea loc eclipsa lunara care va insoti Luna Plina din zodia Rac. Pentru Tauri, aceasta eclipsa poate veni cu informatii confidentiale care ii vor ajuta, in mod sigur, in viitorul apropiat nu doar in afaceri, ci si sin viata personala.
Sau cu ocazia unei calatorii, Taurii pot cunoaste o persoana care, in viitorul apropiat le va deveni protector sau mentor.

Gemeni

Luna Plina si eclipsa din 10 ianuarie va ”face lumina” in relatii, pentru multi nativi Gemeni si s-ar putea ca acestia sa nu mai accepte aceeasi stare de lucruri de pana acum, iar unii vor decide chiar ca e mai

bine sa se desparta de partener.

Luna Plina din 10 ianuarie va avea loc in zodia Rac si in casa Banilor din astrograma Gemenilor dar sectorul respectiv din astrograma se refera si la modul in care ne evaluam, la modul in care ii lasam pe altii sa ne trateze.
Si s-ar putea ca multi Gemeni sa isi spuna acum: ”Merit mai mult” sau ”Merit ceva mai bun”, referindu-se la relatii.
Alti nativi vor simti ca merita ceva mai bun in relatia profesionala si vor cere mai multi bani. Oricum , Luna Plina le va schimba, multora, viata in bine.

Rac

Pentru Raci, Luna Plina din 10 ianuarie poate fi un

eveniment karmic.
Cei care si-au inteles greselile si si-au invatat lectiile de viata, pot privi cu optimism spre viitor. Vor fi, insa, si unii Raci care abia acum, in preajma acestei eclipse, vor intelege unde au gresit si ca trebuie sa faca ceva concret pentru a-si schimba destinul.

Leu

Luna Plina din 10 ianuarie va fi un moment de ”regasire” pentru unii Lei, care vor renunta la tendinda lor de a se afla mereu in centrul atentiei, jucand, adesea, rolul de om fericit, cu o viata perfecta.
Eclipsa din 10 ianuarie ar putea fi un eveniment cu o puternica incarcatura spirituala, in care Leii isi vor da seama ca succesul lor personal nu are nicio valoare daca nu e insotit de generozitate, empatie si intelegere fata de cei din jur.
Unii nativi vor intelege acum ca e bine sa ierte si sa se impace cu trecutul, iar viitorul va fi, apoi, plin de surprize frumoase.

Surprize anunta si Uranus, planeta Schimbarilor, care va reveni la mersul direct in  zodia Taur si in sectorul Carierei din astrograma Leilor, tot in ziua de 10 ianuarie.

Fecioară

In jurul datei de 10 ianuarie, multi nativi Fecioara isi vor face noi prieteni printre colegi sau parteneri de afaceri sau vor reusi sa rezolve diverse probleme cu ajutorul prietenilor.

Dar Luna Plina va fi insotita si de o eclipsa si s-ar putea ca, in jurul acestei date, un prieten sa plece din viata Fecioarelor (de exemplu, se muta in alta tara sau in alta localitate) si despartirea va fi destul de dureroasa pentru ele.

Tot in 10 ianuarie, Uranus, planeta Surprizelor, va reveni la mersul direct in zodia Taur si in jurul acestei date, s-ar putea ca in casa nativilor sa reapara un vechi prieten, venit de peste mari si tari. Dar Uranus in Taur poate insemna, pentru Fecioare, si ocazii neasteptate de a calatori in strainatate.

Balanță

Luna Plina va fi insotita de eclipsa si va influenta casa Carierei din astrograma Balantelor. Va fi un moment foarte important pentru nativii care vor sa isi schimbe domeniul de activitate sau care vor sa se inceapa o afacere pe cont propriu, dar, pana acum, au ezitat sau au amanat totul.

Tot in 10 ianuarie, Uranus va reveni la mersul direct in zodia Taur si in ”casa Banilor” altora din astrograma Balantelor si le va facilita acestora obtinerea unor credite sau altor moduri de fiantare.

Scorpion

In jurul acestei date, multi Scorpioni vor pleca in strainatate, altii vor lua in calcul mutarea in alta tara, iar altii vor incepe o afacere cu cineva din strainatate.

Pentru alti nativi, Luna Plina din 10 ianuarie va scoate la lumina informatii importante care ii vor ajuta pe nativi sa castige un proces sau sa rezolve diverse probleme legate de acte sau de relatia cu institutii oficiale.

Săgetător

Atunci va fi Luna Plina in zodia Rac, fenomen care va afecta casa a VIII-a din astrograma Sagetatorilor.
Aceasta se refera si la banii pe care nativii ii pot obtine cu ajutorul altora, la veniturile partenerului de viata, dar si la evenimente sau situatii care produc schimbari majore in viata unui om.

In aceeasi zi, Uranus va reveni la mersul direct, aducand vesti-surpriza legate de viata profesionala a nativilor.

Capricorn

Luna Plina din 10 ianuarie va fi un moment extraordinar, de ”bilant” si implinire pentru multe cupluri. Pentru altele, va fi un moment de analiza si de stabilire a unor noi limite sau reguli.
Capricornii stiu intotdeauna exact ce vor de la partener. Acum pot sa si obtina asta.
Pentru Capricornii singuri, Luna Plina din 10 ianuarie ar putea fi un moment de analiza si de constientizare a unor greseli din trecut sau de creionare a ceea ce inseamna pentru ei partenerul ideal.

Vărsător

In 10 ianuarie, in zodia Rac va avea loc fenomenul de Luna Plina, care va influenta sectorul Profesiei si al sanatatii din astrograma Varsatorilor.
Luna Plina din 10 ianuarie poate fi un moment de succes si implinire pentru multi Varsatori, dar eclipsa poate scoate la lumina si informatii despre colegi care joaca rolul de prieteni dar ii ”saboteaza” pe nativi.

De asemenea, horoscopul lunii le recomanda Varsatorilor ca mai ales in jurul datei de 10 ianuarie sa nu vorbeasca prea mult despre proiectele lor iar la serviciu, sa nu vorbeasca deloc despre sefi, cu colegii lor!

In aceeasi zi, 10 ianuarie, Uranus va reveni la mersul direct in zodia Taur si, pentru Varsatori, va aduce surprize si schimbari in familie.

Pești

Luna Plina va avea loc in zodia Rac si in casa Iubirii din astrograma Pestilor, deci va fi un moment semnificativ pentru viata de cuplu sau, dupa caz, pentru gasirea sufletului pereche.

Luna Plina din 10 ianuarie poate aduce si vesti bune pentru Pestii care isi doresc sa devina parinti pentru ca, in astrologie, sectorul Iubirii se refera si la copii.
De asemenea, in jurul datei de 10 iauarie, Pestii care valorifica un talent personal sau creativitatea sau transforma un hobby in afacere vor avea mare succes inclusiv financiar.

Ultimele stiri

Parteneri