vineri, august 19, 2022

Luna Plină din Leu vă cere să reflectați asupra timpului. Iată pe ce ar trebui să se concentreze fiecare zodie

Următoarea Lună Plină este pe 16 februarie

Luna plină din 16 februarie răsare în zodia Leului, unde va avea o influență puternică asupra zodiilor timp de  3 zile. Cu o conjunctură astrală deosebită, Luna plină din Leu aduce vibrații energice și amplifică toate emoțiile, trăirile, dorințele și acțiunile de care ne temem.

Te-ar mai interesa: Doamnelor, aceste exerciții să NU vă lipsească din...

Berbec

Este timpul să faci schimbările de care ai nevoie și care îți pot aduce beneficii mari, mai multă siguranță și confort. Caută un alt loc de muncă, mai sigur, mai bine plătit, chiar dacă vei avea un program mai încărcat. Peste câteva luni vei fi mulțumit de alegerea făcută.

Taur

Nativii Taur trebuie să iasă câteva zile din zona lor de confort și să ia decizii importante, chiar dacă vor avea mai mult de muncă. Luna plină din Leu arată că este o perioadă favorabilă pentru ei dacă vor să renoveze casa, să cumpere o mașină nouă sau să înceapă o dietă de slăbit.

Te-ar mai interesa: Tot mai mulți copii, afectați de un nou virus. Iat...

Gemeni: Este timpul să ia decizii mari în dragoste

Lumina Lunii pline îi ajută pe Gemeni să clarifice anumite aspecte problematice din relația de cuplu sau să cucerească pe cineva de care s-au îndrăgostit. Este timpul să ia decizii mari în dragoste pentru viitorul lor, deoarece nu sunt genul de oameni care să trăiască singuri.

Rac

Luna plină din 16 februarie va aduce câteva zile pline de pasiune în viața Racilor care, de obicei, sunt mai prudenți și rezervați cu sentimentele lor. Dar zilele acestea, Luna plină din Leu amplifică nevoia de aventură, pasiune și cât mai multe întâlniri.

Te-ar mai interesa: Un asteroid imens se îndreaptă cu viteză spre Pămâ...

Leu: perioadă propice să se dezvolte din punct de vedere profesional

Zodia Leu, profund influențată de Luna plină, va avea de câștigat în planul carierei. Nativii Lei au acum mai multe șanse să obțină anumite avantaje în plus, o mărire de salariu, o promovare sau alte beneficii la serviciu. Este o perioadă propice să se dezvolte din punct de vedere profesional.

Fecioară

Nativii Fecioare lasă prudența deoparte, își iau curajul în dinți și încearcă lucruri noi, pentru care nu există manuale cu instrucțiuni. Se aventurează într-o relație nouă, încearcă un sport nou, încearcă o dietă nouă, orice le-ar face bine deopotrivă pentru suflet și pentru sănătate.

Te-ar mai interesa: Monica Pop, revoltată: Unii medici „jefuiesc...

Balanță

Nativii Balanțe care au risipit banii în ultima vreme găsesc noi resurse să își rotunjească veniturile. Primesc mai mulți bani la mijlocul lunii și este suficient să se abțină de la cheltuieli inutile. Cei care se concentrează asupra activităților care aduc profit vor aduna o sumă frumoasă de bani.

Scorpion

Astrele anunță o răsplată frumoasă la mijlocul lunii februarie, iar Luna plină din Leu pare să aducă zile prospere pentru Scorpioni. Unii nativi este posibil să primească un bonus semnificativ la serviciu, alții primesc bani din partea unor persoane care vor să se revanșeze față de ei.

Te-ar mai interesa: Planta care vindecă afecțiunile pancresului și aju...

Săgetător

Nativii acestei zodii vor avea parte de situații și întâmplări norocoase, vor descoperi o idee de afacere bună sau o idilă nouă. Pasiunea, întâlnirile romantice și acțiunile întreprinzătoare sunt acum favorizate în viața lor de către Luna plină din 16 februarie.

Perioadă prosperă pentru Capricorni

Capricorn

Luna plină din Leu aduce o perioadă prosperă pentru Capricorni, care adună bani din mai multe surse. Poate fi vorba de recompense, bonusuri, mici împrumuturi din familie, sprijin financiar de la frați pentru a pune pe roate activități din care vor avea alte beneficii.

Vărsător

Nativii Vărsători trebuie să se concentreze pe munca și cariera lor. Chiar dacă stau peste program la serviciu, vor avea soluții și idei noi foarte bune care vor aduce profit. Unii dintre ei pot primi propuneri de colaborare pentru posturi mai bine plătite sau pot demara afaceri de familie.

Pești

Nativii Pești ambițioși, care își caută un alt loc de muncă sau care vor să dezvolte o afacere, vor avea de profitat. În următoarele zile, vor reuși să stabilească noi legături și contacte care îi vor ajuta în carieră. Vor fi cu adevărat fericiți când vor primi o ofertă bună, cu o recompensă financiară pe măsură, potrivit Libertatea.

 

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private