Sari la conținut

Lună plină în Capricorn. Astrolog: ”Nu vă bazați pe nimeni și nimic”

luna plina septembrie
Sursa foto: arhiva Doctorul Zilei
patru zodiivor avea noroc la bani

Lună plină în Capricorn. Daniela Simulescu, astrolog, spune că Luna Plină din 13 Iulie vine cu o serie de vești neplăcute. Iată care sunt sfaturile sale!

”Nu vă bazați pe nimeni și nimic”

”Careul lui Venus cu Neptun nu prea îmi place. Venus este în casa a zecea și considerați că primiți niște beneficii, că niște persoane de la serviciu vă au la inimă, nu prea e așa, doar vi se pare vouă. Încercați, zilele acestea, să nu vă bazați pe nimeni și pe nimic, doar pe voi.

Luna Plină activează casele 5 – 11. Dacă v-ați făcut planuri de vacanță, de concediu cu prietenii s-ar putea să rămâneți cu buza umflată sau s-ar putea să fiți voi cei care contramandează, anulează, amână.

În afară de conjuncția Mercur-Soare de la sfârșitul săptămânii, nu cred că sunt aspecte atât de neplăcute pentru voi.” a spus astrologul Daniela Simulescu, pentru nativii Fecioară.

Citeste si:

Lună Plină 13 Iulie

Miercuri suntem în 13 iulie și vom avea o Lună Plină în Capricorn care ne va influența major. Va fi în conjuncție cu Pluto. Luna Plină în Capricorn este tranșantă, subliniază astrologul DCNews și Astrosens, Daniela Simulescu.

Dar, pusă lângă Pluto, Luna Plină în Capricorn aduce decizii bruște, transformatoare. Vor fi decizii la nivel mondial care vor supăra, mai anticipează Daniela Simulescu, adăugând că, în momentul în care vorbim despre Pluto, vorbim despre dictatori, despre totalitarism.

”Pluto spune așa: ”nu am suflet”. Pluto uită că ai mamă, că ai tată, că ai familie, că ai prieteni, că ai rude, nu dă doi bani, nu are suflet. Cei care vor simți acest aspect vor fi cei care au marcaj în astrogramă de Berbec, Rac, Balanță și Capricorn” avertizează Daniela Simulescu.

Astrologul spune că Racii încep să vadă roadele din zona profesională. Astrologul are câteva sfaturi importante pentru acești nativi.

Horoscop iulie 2022 pentru zodia Rac

„Marte iese din casa a 10-a, acum veți vedea roadele din zona profesională. Pentru cei cu proiecte, cei care v-ați făcut treaba, s-ar putea să vă fie bine. Cei care nu au profitat de tot ce a venit pe partea profesională, atunci e posibil să apară mici probleme. S-ar putea să cereți mai mult decât e cazul. E bine să căutați compania celorlalți, chiar dacă vă mai supără. Nu puneți la suflet orice mici scăpări, până la urmă toți oamenii au și perioade mai dificile.

Soarele e în semnul vostru până pe 22 iulie, Venus va fi și ea de pe 17 iulie. Câteva zile s-ar putea să cereți prea multă atenție, să vă doriți ca toți să se adune în jurul vostru. Cel puțin în primele săptămâni, nu așteptați de la ceilalți, oferiți-vă singuri validarea, bucurați-vă de voi. Pot fi relații amoroase, parteneriate la locul de muncă, dar în același timp pot apărea și ruperi, sau reașezări”, a spus Daniela Simulescu despre zodia Rac și cei cu ascendent în această zodie.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.