luni, martie 27, 2023

Daniela Simulescu, astrolog, a explicat ce aduce Luna Plină în Fecioară din 7 Martie. Potrivit spuselor sale, nu va fi deloc ușor!

”Cu Luna Plină în Fecioară şi Soarele în Peşti, vorbim de o axă a vindecării, de o axă a suferinţei, o axă a dezinformării şi o axă a tot ce înseamnă profesional, sacrificiu, compasiune. O zi bună pentru a încheia socotelile cu un loc de muncă sau cu un domeniu în care activezi. Nu va fi deloc ușor! Cu Saturn în Pești, însă, va trebui să găsim un mijloc de negociere între acestea și ne vom da seama că este ultimul ceas în foarte multe domenii” anunță astrologul Daniela Simulescu, potrivit DCNEWS.

Te-ar mai interesa: Rugăciune către Sfânta Muceniţă Matrona din Tesalo...


Ce zodii se vor căsători în 2023?

Dintre cele 12 zodii, doar patru vor putea experimenta dragostea în toată splendoarea ei în 2023, așa că continuă să citești pentru a afla dacă vei fi una dintre ele.

Berbec

Dacă există un semn care va avea mare succes în dragoste în 2023, acela ești tu, zodia Berbec, pentru că numerologia și astrologia ne spun că este timpul să-ți mai dai o șansă în dragoste.

După atâtea lecții învățate, îți vei concentra atenția pe oamenii potriviți, de data asta vei nimeri ținta, pentru că te-ai săturat de relațiile toxice. Dacă sunteți într-o căsătorie, este posibil ca un aer proaspăt să vină în viețile voastre și romantismul să prevaleze.

Te-ar mai interesa: Pericolul din farfurie: fructele și legumele cu ce...

Taurul

Deși de multe ori ai jucat din greu și te-ai prefăcut că nu vrei un final fericit, este posibil ca în viața ta să vină o persoană care să te facă să te răzgândești. Nu pierde timpul și îndrăznește să crezi din nou în dragoste.

De asemenea, este timpul să abandonăm vechile tipare care nu vor fi sănătoase în relațiile viitoare. Încearcă să nu creezi așteptări despre ceilalți și lasă-te surprins de toate lucrurile bune pe care le au de oferit.

Te-ar mai interesa: Tratament inovator pentru pacientele cu cancer de ...

Zodia Gemeni

Petrecerile și relaxarea ar putea ajunge la sfârșit, pentru că în 2023 vei începe un nou ciclu, în care nu vei mai umple golurile cu distrageri temporare, care te vor apropia de adevăratul tău sine și de iubirea vieții tale.

Este posibil ca în primele trei luni ale anului să întâlnești acea persoană care urmează să-ți schimbe viața sau cu care ai putea merge către altar.

Te-ar mai interesa: Horoscop 27 martie – 2 aprilie. Se anunță no...

Capricornul

Dacă ești într-o relație, ar putea fi timpul să faci următorul pas, dar înainte de a o face, gândește-te bine și fii sincer cu tine dacă ești cu persoana potrivită. Amintește-ți că numai tu știi răspunsul adevărat.

Pe de altă parte, dacă ești singur, nu-ți face griji, pentru că este foarte probabil să ai mai mult de un partener în acest an, așa că calmează-te și îmbunătățește-ți tactica de flirt.

Te-ar mai interesa: Iată care sunt obiceiurile care te îngrașă fără să...

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private