vineri, septembrie 17, 2021

Luna plină în vărsător, care va avea loc pe 3 august ne aduce răsplata lucrurile pe care le-am făcut în trecut. Unii vor fi privilegiați, alții vor fi pedepsiți. Luna este cea care ne ghideaza in fiecare

moment, ea este profund conectata la viata noastra pamanteasca si este un traducator cosmic, un animator, un ordonator al influentelor planetare si celeste.

Viata este un sir intreg de alegeri iar o faza de Luna Plina ne pune fata in fata cu “succesul sau esecul” acestor alegeri. Evenimentele, intentiile, situatiile ce ating un apogeu (in bine sau in rau) in aceasta perioada sunt legate de semintele plantate sub influenta lunii noi in varsator din 24 ianuarie 2020, scrie astrologul Adriana Tudosa, pe site-ul său. 

Luna plină în vărsător

Aceasta Luna Plina poate fi si un cadou puternic, care nu

poate fi distrus de greutatile vietii. Ne aminteste ca incorporat in fiecare dezastru este darul de reinnoire prin credinta si speranta. In bunavointa ei, divinitatea a creat un antidot pentru suferinta iar speranta este ultima cand toate celelalte nu au reusit. “Speranta moare ultima” este lectia principala a acestui moment astral. Sa ne legam de speranta…..

Aceasta Luna Plina in Varsator are o influenta deosebita asupra semnelor fixe Leu, Varsator, Taur, Scorpion, in special cei nascuti in jurul datei de 3(plus, minus trei zile). Citiți articolul integral pe adriana-astro.com. 

Ultimele stiri