sâmbătă, mai 21, 2022

Luna sângerie. Pe 16 mai, ora 7:14 (ora României), pe cer va avea loc un spectacol plenar din partea lunii, aceasta intrând în faza de luna plină. Este o Lună plină ce cade la 25 de grade în Scorpion și se va afla în opoziție cu Soarele din Taur.

Este o lună deosebită și din punct de vedere astronomic fiindcă este prima super lună a anului din cele 4 super luni de care vom avea parte în 2022 (se află la perigeu, la cea mai apropiată distanță de Pământ) și coincide și cu o eclipsă lunară totală. De asemenea, eclipsa totală de lună de pe 16 mai este cea dintâi eclipsă totală a anului, următoarea și cea de-a doua eclipsă totală de lună având loc pe 8 noiembrie 2022.

Te-ar mai interesa: Remedii naturiste pentru diabetul de tip 2...

Totul va fi despre eliberare

O eclipsă de lună totală are loc atunci când Soarele, Luna și Pământul se aliniază în linie dreapta, iar Pământul se află între Soare și Lună (Luna în umbra Pământului). În timpul unei eclipse totale de lună, luna este integral acoperită de umbra Pământului, ceea ce îi conferă o culoare roșiatică și de aceea, în cultura populară, i se mai spune și “luna sângerie”. Eclipsa de lună va fi vizibilă pe 15-16 mai în funcție de zona lumii în care ne aflăm.

“În eclipsa de lună a lui mai Luna se va afla în conjuncție cu Nodul Sudic. Înseamnă că este o eclipsă de eliberare, totul va fi despre eliberarea și detașarea karmei vechi. Este o Lună dramatică cu un potențial total pentru conflicte, ceartă, jocuri de putere și control.

Te-ar mai interesa: Copiii care nu au prieteni sau nu se înțeleg cu ma...

Dacă nu am avea ajutorul și sprijinul lui Pluto, a lui Marte și a lui Neptun, lucrurile nu ar fi atât de bune. Se cunoaște că Lunile pline (și în special cele în Scorpion) agită apele și creează mari valuri emoționale, dar cu sprijinul unor sextile și trigoane formate de Pluto în Capricorn (integritate și adevăr) și al lui Marte și Neptun în Pești (acțiune călăuzită de spiritualitate, credință și compasiune), ne sunt oferite multe căi posibile pentru a găsi un catharsis blând pentru această energie”, susțin astrologii de pe https://www.pandoraastrology.com.

Te-ar mai interesa: Lidia Fecioru: rețeta ceaiului care îmbunătățește ...

Cele mai afectate zodii

Unele zodii care vor întâmpina dificultăți în comunicarea cu cei din jur, însă aceste trei zodii vor avea parte de schimbări radicale. Viața unor zodii se va schimba radical odată cu apariția eclipsei de lună din 16 mai 2022.

De asemenea, sentimentele și emoțiile vor ieși la suprafață mai mult decât de obicei, se „schimbă regulile jocului”, va produce tot felul de evenimente, situații și noi dezvăluiri. Iată cum vor fi afectate zodiile!

Te-ar mai interesa: Efectele secundare surprinzătoare ale consumului d...

Taur

În sectorul dragostei, cei din zodia taur ar putea întâmpina unele dificultăți. Mare atenție la relațiile actuale sau viitoare, impactul va fi unul karmic, deoarece sunt într-o perioadă în care s-a cam ”umplut paharul” și ar putea să răbufnească.

Fecioară

Fecioarele sunt vizate de Mercur, care va fi retrograd. Astfel, pot traversa o perioadă în care anumite lucruri să se materializeze, chiar într-un mod neașteptat. Nativii vor putea descoperii cauzele unor probleme de sănătate care le dau bătăi de cap.

Te-ar mai interesa: Ziua Mondială a Albinei 2022: Cum beneficiază sănă...

Vărsător

Nativii din zodia vărsător ar putea ajunge la idealul propus pe partea profesională, deoarece se află într-o zonă explozivă.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private