joi, iunie 24, 2021

Știai că atunci când tușim, microbii sunt aruncați în aer cu o viteză de 80km/h? Astfel, riscul de a ne îmbolnăvi este semnificativ, mai ales că răceala este una dintre cele mai întâlnite afecțiuni din

timpul iernii, iar tusea cel mai evident simptom al acesteia. Netratată, tusea poate să se manifeste pentru o perioadă lungă de timp, compromițând sănătatea căilor respiratorii și împiedicându-te să îți desfășori activitatea normală.
Dr. Hart vine în ajutorul întregii familii cu două produse destinate să rezolve problema neplăcută a tusei, fie că vorbim de tuse productivă (expectorantă) sau uscată (seacă) – Dr. Hart Sirop Tusolitic pentru copiiși Dr. Hart Sirop Tusolitic pentru adulți. Cu o formulă unică pe piață ce combină extractul de Pătlagină, cu acetilcisteina (în doze recomandate

pentru fiecare grupă de vârstă) și zincul, Siropul Tusolitic de la Dr. Hart contribuie la decongestionarea mucoasei și la eliberarea căilor respiratorii.
Extractul de Pătlagină conține substanțe bioactive care au acțiune expectorantă, prin fluidificarea secrețiilor bronșice. În plus, datorită conținutului de mucilagii, are efect emolient, calmant și protector asupra mucoaselor.
Acetilcisteina fluidifică secrețiile bronșice, păstrând umiditatea normală a mucoaselor căilor respiratorii.
Zincul are o mare importanță în buna funcționare a organismului uman, fiind eficient în creșterea imunității

și combatarea răcelii.
Mod de administrare:
• Adulți: 5 ml (o linguriță) sirop, de 4 ori pe zi
• Copii între 2 și 4 ani: câte 1 linguriță (5 ml) de sirop de 2 ori pe zi
• Copii peste 4 ani: câte 2 lingurițe (10 ml) de sirop de 2 ori pe zi

Ultimele stiri

Parteneri