sâmbătă, iulie 4, 2020
Home » Ştiri » Mă aude cineva ? Află cum să te simți împlini...

Mă aude cineva ? Află cum să te simți împlinit și împăcat cu tine însuți

^ Expertul în comunicare Aleth Naquet promovează un climat de înțelegere cu cei din jur, însă fără afectarea propriei personalități

Te-ai săturat de certurile în familie sau discuțiile în contradictoriu cu șefii sau colegii tăi? Ei bine, și ție ți se adreseasă evenimentele organizate luna viitoare în București.

Descoperă secretele ce stau la baza comunicării relaționale și care te vor ajuta sa te simți mai împlinit, mai liber și mai împăcat cu tine însuți! Aleth NAQUET vine și anul acesta în România să susțină Conferința și Workshop-ul având tema „Mă aude cineva?” Daca știi deja ce îți dorești, Aleth te vă învăța cum să formulezi corect mesajele pentru a te face cu adevărat înțeles. Programul este următorul:

  • Conferința: 20 iunie 2014 – 19:00-21:00 – Hotel Capital Plaza, București
  • Workshop: 21-22 iunie 2014 – 09:00-18:00 – București

Citește și:

Pentru a-ți hrani nevoia esențiala de a fi ascultat și de a putea transmite în mod liber mesajele, este necesar să înveți, mai întâi, să te asculți pe tine însuți, pentru ca mai apoi să formulezi corect și coerent cerințele. Metoda ESPERE® – creată de Jacques Salomé, ne oferă exact instrumentele de care avem nevoie pentru a comunica eficient cu cei din jurul nostru și pentru a ne face auziți și ințeleși.

Citește și:

Conferința și Workshopul sunt organizate în România prin efortul Centrului de Dezvoltare Personală AMANESER (România), în parteneriat cu Centrul ADRES (Franţa) și cu sprijinul deosebit al lui Jacques Salomé,creatorul Metodei ESPERE®.

Pe lângă informațiile teoretice pe care vi le va oferi, Aleth Naquet va lucra pe cazuri concrete propuse de voi, pentru ca voi, cei care veți participa, să conștientizați și să aflați cum vă puteți rezolva problemele de comunicare cu persoane cu care nu aveți cea mai bună relație sau cu care nu reușiți să comunicați.

Citește și:

Căteva teme abordate:

–    Ce înseamnă comunicarea relațională?

–       Cum am putea să formulăm mesajele pentru a ne face auziți?

–       Cum putem reduce conflictele cu persoanele din jurul nostru (efectele nocive ale Sistemului antirelațional SAPPE)?

–       Ce greșesc atunci când cer ceva și nimeni nu mă ascultă?

–       Cum îți poți asculta emoțiile, fricile, dorințele și conflictele interioare

–       Cum te poți elibera de mesajele negative primite

–       Cum poți întreține o relație fericita

Pentru mai multe detalii şi înscrieri: Centrul AmaneSer

www.amaneser.ro

e-mail: amaneser@amaneser.ro,

Tel: 021/327.54.45 / 0723.396.368

Detalii complete găsiți AICI

 

 

„Folosind această metodă de comunicare, nu doar viaţa mea s-a schimbat, ci am văzut cum încetul cu încetul multe persoane care mi-au cerut suportul şi-au regăsit acel echilibru interior şi au reuşit să-şi hrănească mai bine relaţiile importante, fie de cuplu, cu copiii sau profesionale. Comunicarea relaţională te ajută să te regăseşti pe tine însuţi, să gestionezi situaţiile pe care le întâmpini păstrându-ţi echilibrul emoţional şi armonia în relaţiile tale. Astfel ai mai multe şanse să fii fericit. “– Claudia Jimeno, Directorul Centrului AmaneSer.

 

Despre Metoda ESPERE®

 

Dezvoltată de psihosociologul francez Jaques Salomé, Metoda ESPERE® este o pedagogie a comunicării, o metodă vie, accesibilă tuturor şi uşor de aplicat în viaţa de zi cu zi.

Scopul comunicării relaţionale este îmbunătăţirea calităţii relaţiilor interpersonale din toate domeniile vieţii.

Sensul pe care îl dă Jacques Salomé verbului “a comunica” este de “a pune în comun”. Astfel, din această perspectivă Metoda ESPERE® ne ajută să fim co-autori responsabili ai relaţiilor noastre.

Despre Jaques Salomé

Jacques Salomé este psihosociolog, formator, scriitor francez.

După numeroase experienţe în domeniu psihologiei şi al sociologiei, ajunge la o metodă personală. El creează un sistem teoretico-practic, dezvoltând concepte şi instrumente proprii. Astfel ia naştere Metoda ESPERE® (Energie Specifică Pentru o Ecologie Relatională Esenţială) .

Este autorul a peste 30 de cărţi, coautor al unor lucrări de referinţă despre comunicare şi cuplu. Cărţile sale au fost traduse în 27 de limbi, inclusiv limba română.

Despre AmaneSer

Centrul AmaneSer este de 10 ani organizatorul programului de formare în Metoda ESPERE® în România, program deschis atât specialiştilor cât şi publicului larg.

Centrul de dezvoltare personală AmaneSer este locul unde îţi poţi descoperi pasiunile şi resursele interioare, un loc în care ai voie să fii tu însuţi, unde poţi explora şi unde vei găsi sprijin pentru a-ţi schimba viaţa în direcţia pe care ţi-o doreşti.

AmaneSer aplică tehnici unice în România, eficace şi testate, accesibile oricărei persoane, adult sau copil, instrumente valoroase pentru a-ţi clădi propria fericire.

Adresa: Matei Basarab, nr. 104, bloc 72, sc. 3, etaj 5, ap. 88, interfon 88C, sector 3, Bucuresti

Tel/Fax: 021.327.54.45 Mobil: 0723.396.368

E-mail: amaneser@amaneser.ro

 

Parteneri