miercuri, ianuarie 19, 2022

Femeile care isi doresc un flatant machiaj pentru ochii albastri si parul blond au o multime de optiuni.

Desi blondele pot purta o varietate de machiaje de tipul smokey eyes, inainte de a va orienta catre aceasta parte mai intunecata a makeupului, e bine sa stiti ca pentru parul blond si ochi albastrii cea mai potrivita alegere e cea in culori reci. In urmatoarele randuri va vom prezenta o serie de stiluri de machiaj pentru blonde, atat pentru zi cat si pentru serile din oras.

Te-ar mai interesa: De ce lipsesc testele de salivă din școli? Ioana M...

   Alegerea machiajului pentru ochi albastri si par blond

Mai degraba decat sa iasa in evidenta excesiv, femeilor care se bucura de aceste doua trasaturi, par blond si ochi albastri, le recomandam sa-si puna valoare frumusetea urmand regula de baza “less is more” (mai putin inseamna mai mult). Asta nu inseamna ca blondele nu se pot juca cu clori vii sau intunecate, cu buze rosii si contururi groase ci. Avantajate cu adevarat insa, vor fi doar de culorile luminoase si reci.

Continuarea pe Lyla.ro

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri

Stiri Calde (citeste aici)

spitale private