joi, octombrie 6, 2022

Magia cifrelor: numerele care îţi pot aduce noroc sau ghinion. Numerolog: 5 e simbolul norocului chior. 4 e cifra aducătoare de pagube.

În numerologie există anumite cifrele și combinații de cifre, cu ajutorul cărora puteți atrage ceea ce doriți în viața dvs, accelerând procesele și chiar controlând timpul!

Numerologul Mihai Voropchievici a explicat, în emisiunea Adevăruri Ascunse, de la Antena 3, care este încărcătură energetică a anumitor numere și cum ne putem folosi de ele în diferite momente ale vieții.

Te-ar mai interesa: Tragedie în lumea filmului. Actriță celebră, diagn...

 Magia cifrelor: numerele care îţi pot aduce noroc sau ghinion

„Eu pornesc chiar cu cel ghinionist de care fuge toată lumea: 13. Eu sunt născut pe 13, fiul meu pe 13, ginerele pe 13. Aceeaşi zi şi aceeaşi lună. E un număr ghinionist?

Întotdeauna, autosugestia distruge orice. Dacă îţi e frică de 13, te va urmări toată viaţa şi numai obstacole îţi va pune. Până nu vei înţelege că vine în viaţa ta ca să te provoace, să vadă dacă eşti în stare să depăşeşti obstacolul.

13 nu este un număr ghinionist decât pentru cei care deja au teamă de 13 şi văd în toate lucrurile un 13.

13 şi 31, inversul, dacă le luăm pe amândouă au aceeaşi valoare: 4. Patru, conform numerologie, e cea mai nenorocită cifră, aducătoare de pagube, de necazuri. De ce? Pentru că te obligă să munceşti ca să obţii beneficii, bucurie, bani şi bogăţie.

Te-ar mai interesa: Ce se întâmplă cu noi în timpul unui atac de panic...

Ambele îl conţin pe 3, care e legat de trinitate. Şi atunci cum poţi să spui că Tatăl, Fiul şi Sfântul Duh e ghinion pentru noi, când Dumnezeu ne-a făcut după chiul şi asemănarea Lui.

Ar însemna ca toţi cei născuţi pe 13 şi 31 să aibă o viaţă de calvar. Provocări au întotdeauna.”

Numere care aduc noroc Vs Numere care aduc ghinion

Hai să ne jucăm cu două cifre legate de noroc. Multiplii lui 3: 6 şi 9.

  • 6 este o cifră de dragoste, aducătoare de beneficii, de bunătate, de şansă, de noroc. Foarte mulţi sunt născuţi pe 6 şi sunt nişte oameni extraordinari.

De multe ori, sunt prea drăgăstoşi, prea mămoşi şi pot să îşi sufoce partenerul sau partenera cu atâta afecţiune.

Te-ar mai interesa: Horoscop 7 octombrie. Nu irosi celulele nervoase p...

  • 9 este un număr, nu neapărat un 6 în oglindă, dar este un număr întreg. Acolo se termină lanţul pe care noi ne jucăm şi aflăm toate secretele din numerologie. Este cifra proiectelor pe termen lung.

9 aduce şi supărări şi ghinioane pentru că este o cifră a hazardului, care poate să întoarcă ceva într-o fracţiune de secunde.

  • Luăm legenda lui 7. Sunt 7 zile în săptămână, sunt 7 porunci, sunt 7 culori în curcubeu, 7 note muzicale, în tarot cartea cu numărul 7 înseamnă ordine, în astrologie o dată la 7 ani cele 7 planete se repetă.

Dacă numele tău are 7 litere se pare că eşti un om deosebit de norocos. Ar fi bine să porţi şi un breloc cu 7 însemne. Este un număr extraordinar de norocos.

Numere şi superstiţii de la 0 până la 999.

0 preluat de la indieni este o conotaţie negativă, iar cartea care îi corespunde este Nebunul pentru că reprezintă cercul închis.

Te-ar mai interesa: Accident vascular cerebral: băutura care dublează ...

1 este numărul puterii, al divinităţii, poate îmbunătăţi o situaţie dificilă sau poate restabili echilibrul pierdut.

2 reprezintă perechea, dar şi omul cu două feţe. Nu te încrede niciodată în puterea lui 2. Ceea ce poţi să faci singur nu e nevoie să chemi şi pe altul.

5 e chinta roială sau simbolul norocului picat din cer.

24 sau miezul nopţii este numărul tenebrelor şi al magiei. Este ora care poate fi asociată mai degrabă cu ghinionul decât cu norocul pentru că la ora aia cei care posedă alte cunoştinţe şi alte posibilităţi inumane fac toate lucrurile nefăcute în detrimentul oamenilor.

Te-ar mai interesa: Cercetătorii atenționează: Risc mai mare de atac d...

36 atrage ghinionul asupra celor care îl folosesc prea des.

69 e atracţia contrarilor, yin-yang în cultura chineză, echilibrul dintre două forţe care nu pot fi considerat nici bune, nici rele.

72 este numărul pământului şi al înţelepciunii, e dublul lui 36. Preferabil să folosiţi 72 cu efect mai puternic decât 36. Răstoarnă ghinionul şi promite să alunge necazurile şi duşmanii.

666 e considerat de cu totul alte forţe oculte cifra diavolului sau numărul fiarei. Înmulţiţi 6 cu 3 şi avem 9. Ce spuneam despre 9? E cifra perfectă a universului.

999 nu trebuie citit în oglindă. E legat de originea universului. Reprezintă justiţia şi dreptatea divină.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private