luni, septembrie 26, 2022

Mai bine la închisoare, decât acasă, cu nevasta! Exasperat, un bărbat aflat în arest la domiciliu a cerut să fie transferat la închisoare. „Viaţa mea a devenit un calvar, nu mai pot să suport, vreau să merg la închisoare”.

Pare un scenariu de film, dar este pura realitate. Întâmplarea a avut loc în Guidonia Montecelio, o localitate de lângă Roma. Un albanez în vârstă de 30 de ani aflat în arest la domiciliua cerut ajutorul Jandarmeriei.

Te-ar mai interesa: Cifra de destin a Reginei Elisabeta. „Doi” și „nou...

Bărbatul i-a implorat pe polițiști să îl bage în închisoare întrucât a considerat că viaţa alături de soţia lui devenise imposibil de suportat, a anunţat Jandarmeria italiană, citat de publicaţia thelocal.it.

Mai bine la închisoare, decât acasă, cu nevasta! „Viaţa mea a devenit un calvar, nu mai pot să suport, vreau să merg la închisoare”

„Exasperat de acea situaţie, bărbatul a preferat să fugă de acasă şi să se prezinte, spontan, în faţa carabinierilor pentru a cere să îşi ispăşească pedeapsa în spatele gratiilor”, se arată în comunicatul carabinierilor din oraşul învecinat Tivoli.

Bărbatul se afla în arest la domiciliu de mai multe luni pentru infracţiuni asociate drogurilor. Viitorul nu suna prea bine, din moment ce acesta trebuia să rămână sub incidenţa acestui regim de privare de libertate pentru mai mulţi ani, a adăugat Francesco Giacomo Ferrante, căpitanul carabinierilor din Tivoli.

Te-ar mai interesa: Afecțiuni grave declanșate de pesticide. Dr. Bilic...

„Trăia în locuinţa lui alături de soţia şi familia lui. Lucrurile nu mergeau bine deloc. Ne-a spus: ascultaţi, viaţa mea privată a devenit un calvar, nu mai pot să suport, vreau să merg la închisoare”, a mai spus ofiţerul.

Bărbatul a fost arestat imediat pentru încălcarea regimului de arest la domiciliu, iar autorităţile judiciare italiene au ordonat transferul său într-o închisoare.

Te-ar mai interesa: Bolile de inimă: Factorul de risc „mai puter...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private