luni, ianuarie 30, 2023

Mai e nevoie de vaccin dacă am avut Covid? Dr. Adina Alberts continuă să posteze pe pagina de Facebook informații despre vaccinare care se află în contradictoriu cu recomandările oficiale. 

Chiar dacă, în studiile clinice, vaccinul a fost administrat și unor persoane care prezentau un nivel detectabil de anticorpi anti SARS-CoV-2 și nu s-au detectat efecte adverse, ci doar o creștere a nivelului de răspuns imun, dr. Alberts recomandă celor care au avut Covid să nu facă vaccinul.

Te-ar mai interesa: Sirop magic pentru tusea seacă. Lidia Fecioru: E f...

Mai e nevoie de vaccin dacă am avut Covid?

”Dacă ați avut boala – NU VĂ VACCINAȚI DELOC!!! Dacă nu știți să fi avut boala, înainte de vaccinare testați-vă titrul de anticorpi, iar dacă acesta este negativ, testați și posibila prezență a antigenul. Este posibil să fiți infectat dar asimptomatic. Dacă nu aveți nici anticorpi și nici antigen, atunci vă puteți vaccina,” scrie chirurugul estetician pe pagina de Facebook.

Dr. Adina Alberts a mai prezentat și un top al celor mai sigure vaccinuri, din punctul său de vedere.

”Vaccinul probabil cel mai SIGUR până în acest moment (aici vorbim de riscul de a dezvolta reacții adverse grave, imediate sau la distanță) este vaccinul VERO-Sinopharm (cu care se imunizează în prezent Ungaria, Serbia, EAU- Dubai, etc). Acesta este obținut prin metoda tradițională experimentată și dezvoltată în zeci de ani, utilizând virusul inactivat, și are o eficiență de 76-86% la o singură doză administrată,” adaugă medicul.
Cât despre vaccinul Astra-Zeneca, disponibil în prezent și în România, dr. Adina Alberts susține că ar fi mai sigur decât Pfizer sau Moderna, adică riscul de a dezvolta reacții foarte grave este mai mic. Dar și eficiența acestuia este de doar 65%. Iar persoanele de peste 55 de ani ar trebui să îl evite.

Te-ar mai interesa: Horoscop 29 ianuarie. Zodia care primește azi o su...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private