duminică, septembrie 25, 2022

Maia Sandu s-a vaccinat public cu AstraZeneca: Vă îndemn pe toți să vă vaccinați/ Să ne revedem cu cei dragi, să redeschidem economia, școlile, frontierele.

În cursul zilei de vineri, 7 mai, Maia Sandu s-a vaccinat anti-covid cu vaccin produs de AstraZeneca. Cu această ocazie, președintele Republicii Moldova le-a mulțumit medicilor, asistentelor medicale, tuturor celor implicați în eforturile de depășire a pandemiei.

Te-ar mai interesa: Meningita amibiană: Un ucigaș ce te poate doborî î...

Maia Sandu s-a vaccinat public cu AstraZeneca: Vă îndemn pe toți să vă vaccinați

„Astăzi am primit prima doză de vaccin anti-Covid-19 AstraZeneca. Mă bucur că am această oportunitate, pentru că astfel îmi protejez sănătatea mea și a celor cu care contactez – familia, prietenii, colegii.
Mulțumesc medicilor, asistentelor medicale, tuturor celor implicați în eforturile de depășire a pandemiei. Vaccinul ne va ajuta sa învingem Covid-19 și să revenim la normalitate – să ne revedem cu cei dragi, să redeschidem economia, școlile, frontierele. Să putem lucra, călători, sărbători în voie, fără frică și fără riscuri.
Vă îndemn pe toți să vă vaccinați. Acum există suficiente doze de vaccin în Moldova. Adresați-vă medicului de familie pentru a vă programa la vaccinare. Folosiți această oportunitate pentru a vă proteja viața și sănătatea”, este mesajul președintelui Republicii Moldova.
Reamintim că, în Republica Moldova, campania de vaccinare a început pe 2 martie, cu primele doze de vaccin anti-covid AstraZeneca, donate de România, prin Mecanismul de Protecţie Civilă al UE.
Din cele peste 140.000 de persoane vaccinate până în prezent, majoritatea – 93% – au primit ser de la AstraZeneca, 6% Pfizer, iar începând cu data de 5 mai a demarat procesul de imunizare a populaţiei cu vaccinul rusesc Sputnik V, potrivit observatorul.md.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private