Sari la conținut

Mama Deliei, Gina Matache, a cedat în fața bolii: „Nu mai am cum să lupt, nu mai vreau să mă duc în spitale. Dumnezeu cu mila”

Gina Matache, a împlinit frumoasa vârstă de 59 de ani, iar în cadrul unui interviu a vorbit despre fricile sale, relația pe care o are cu ginerii, dar și boala care o macină.

Gina Matache are o relație minunată cu cele două fiice și mereu a încercat să le protejeze, iar teama ei cea mare e să nu devină o povară pentru ele.

„Au fost multe momente în viața mea… frică îmi este și acum de bătrânețe, de singurătate. Mi-a fost frică atunci când a murit mama… Îmi aduc aminte cum stăteam cum sora mea și mă gândeam să nu moară cu mine. Am plecat într-o zi până la București, să mă odihnesc un pic, și ea a rămas cu frati-miu, și atunci a murit. Mi-e frică să nu mor și să nu-mi pierd mințile, să nu fiu o povară pentru copiii mei. Anul ăsta fac 60 de ani și mi-e frică să n-o iau razna. Dacă o fi să mor, să mor de inimă. Nu vreau să le chinui. Vreau să mă ardă și cu asta basta. Ce să stai să plângi la cimitir? Viața este aici pe pământ, dincolo om vedea ce-o mai fi.

Altă dată știu că eram într-o croazieră, se mai răsturnase o navă înainte. Eram în Caraibe, am simțit trepidațiile de la vapor și am zis că mă duc să fac o cerere la comandantul navei să mă dea jos să plec singură până la Miami. Îmi era atât de frică, încât nu mai dormeam, eram sigură că o să ne scufundăm în orice moment. Mi-a fost o frică din aia cu dureri de stomac și cu crampe”, a povestit Gina Matache despre fricile sale, pentru Fanatik.

Mama Deliei se confruntă cu o problemă de sănătate la mână. Din nefericire, afecțiunea de care suferă Gina Matache nu are leac. Chiar dacă mâna o doare în continuare și nu o poate folosi ca pe cealaltă, mama Deliei a spus că a întrerupt tratamentul. Aceasta a mărturisit că nu mai poate să lupte, că s-a săturat să meargă prin spitale.

De asemenea, Gina Matache a mai spus că lasă totul în seama lui Dumnezeu pentru că oricum pentru afecțiunea ei nu există un leac.

„Nu mai am cum să lupt, nu mai vreau să mă duc în spitale. Nu mă mai duc, stau acasă liniștită, nu țin niciun tratament și Dumnzeu cu mila, cum o vrea așa face’, a spus mama Deliei, Gina Matache, la Showbiz Report, de la Antena Stars.

Etichete:
Doctorul zilei whatsapp channel

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si: