Sari la conținut

‘Mama mea a avut o aventură cu soțul meu timp de 14 ani și acum vrea să fie mama vitregă a fiicei mele’

Inselare
Sursa foto: arhiva Doctorul Zilei

Întreaga viață a unei femei a fost dată peste cap când mama ei a sunat-o pentru a-i mărturisi că s-a culcat cu soțul ei – și că plănuiau să se mute pentru a o crește pe fiica ei de patru ani.

O americancă devastată a povestit pe internet că mama ei a mărturisit că a avut o aventură cu soțul ei – iar cei doi plănuiau să fugă și să o crească pe fetița ei ca fiind a lor.

Femeia a declarat că se simte „fizic bolnavă” pe forumul „Raised by Narcissists” de pe Reddit și a povestit că mama și soțul ei plănuiau să o ia pe fiica ei din orășelul lor din Arkansas pentru a se muta în California.

Ea a scris: „Noaptea trecută, mama mi-a mărturisit la telefon că are o aventură cu soțul meu din aprilie 2010 și că îl va da afară pe tata și îl va muta pe soțul meu cu ea și o va lua pe fiica noastră de 4 ani cu ea.

„Soțul meu a recunoscut în aceeași seară. Suntem împreună ca și cuplu de când eu aveam 19 ani, iar el 21 de ani.”

Vrea să fie mama vitregă a fiicei sale

După ce și-a confruntat soțul, femeia a spus că i-a transmis că în niciun caz nu îi va lua fiica, ceea ce a dus la o ceartă puternică.

Femeia a scris: „[Soțul meu] a insistat „va locui cu mine și cu mama ta și mama ta va fi mama ei vitregă, acceptă ideea”.”

Ea a adăugat: „Mama mea a avut întotdeauna un fel de ego; a făcut parte dintr-un club de teatru ani de zile și a jucat în piese locale și cred că de acolo și-a luat ego-ul.

„Am aflat de pe iPhone-ul soțului meu că existau 60 de imagini cu mama mea în lenjerie intimă și bikini cu mesaje sexy pe care i le trimisese…”

După ce a vorbit cu tatăl ei, femeia a spus că acesta se simțea „stresat și supărat”, dar și că „își punea sub semnul întrebării [întreaga] relație” pe care o avea cu mama ei.

Ea a scris: „Tata este polițist de stat pentru Poliția de Stat din Arkansas și, oricât de stresantă ar fi slujba lui, probabil că acesta este un alt nivel de stres”.

Femeia și-a încheiat postarea după ce a spus care ar trebui să fie următorul pas și a întrebat forumul dacă a mai trecut cineva prin ceva similar.

Cum pot face față din punct de vedere emoțional?

Femeia a adăugat: „În afară de a divorța de soțul meu (ceea ce soțul meu vrea să facă pentru a putea fi cu mama mea, ei se numesc în glumă „cuplul puternic”), cum pot face față din punct de vedere emoțional?

„Cum ar trebui să mă descurc? În momentul de față mănânc o cantitate mare de nachos și salsa doar pentru a încerca să fac față, în timp ce scriu asta”.

În secțiunea de comentarii, utilizatorii au fost înțelegători și îngroziți de situația femeii.

Cel mai popular comentariu a spus: „Cred că ar trebui să lupți pentru custodia deplină a fiicei tale, iar dacă se mută cu ea, mergi imediat la poliție. Din câte văd, soțul tău nu va fi un părinte bun.

„Nu sunt sigur că vă pot ajuta să faceți față, dar v-aș sugera cantități nesănătoase de pizza”.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel