Sari la conținut

Mantre puternice pentru vindecare: Cea mai bună este Rugăciunea Inimii!

Sursă foto: arhiva Doctorul Zilei
credinta

Formule miraculoase care te vindecă. Lidia Fecioru, bioenergoterapeut, a dezvăluit în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse care sunt mantrele puternice care te pot vindeca de mai multe afecțiuni.

Pentru că de cele mai multe ori sufletul este cel care se îmbolnăvește, este bine să știți că rezolvarea stă în anumite mantre care merită rostite pentru vindecare.

Atâta timp cât noi lăsăm agresiunea asta care ne invadează în interior să crească în amploare, cea mai bună mantră pe noi este Rugăciunea inimii. Este atât de la îndemână și atât de aproape pentru fiecare. Tot timpul spunem „Doamne Iisuse Hristoase, miluește-ne pe noi, păcătoșii”.

E cea mai scurtă mantră, cea mai reușită, cea mai puternică și cu ea mă pot ruga nu numai pentru mine, ci și pentru aproapele meu. Ce e mai apropiat de inimă?

Să nu lăsăm agresiunea asta să ne invadeze foarte adânc în interior pentru că nu ne va lăsa să iertăm (…) Dacă vrem să ieșim dintr-o stare pesimistă este bine să descărcăm aceasta stare care se menține și să cântăm ceva.

Să ne schimbăm, totuși, melodia pe care o ascultăm pentru că ne amintim de la Adam și Eva totul și în loc să ieșim din marasmul acela, mai tare ne scufundăm.

Unde trebuie ținută mantra dacă este scrisă pe o foaie de hârtie

„E bine să ne scriem acea mantră pe o bucățică de hârtie și să ne-o punem chiar sub pernă sau la oglindă. De fiecare dată când ne uităm în oglinda aia să scrie acolo: sunt cel mai bun sau sunt cel mai sănătos sau un alt mesaj pe care îl vrem noi.

Pe această foaie trebuie să scriem această mantră ca un mesaj și o putem pune sub pernă.

Vă aduceți aminte când v-am povestit că o prietenă de-a mea și-a făcut descrierea unui bărbat cu care voia să se mărite pe o foaie cu lux de amănunte și mi-a zis că atunci când s-a întâlnit cu soțul ei nu-i venea să creadă că era exact ce scrisese ea pe foaie”, a mai spus Lidia Fecioru în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse”, difuzată de Antena 3.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel