Sari la conținut

Mara Bănica, a patra operație la SÂNI: „Am scăpat de dureri”

Dieta Mara Banică
Sursa foto: arhiva Doctorul Zilei
Dieta cu care a reușit Mara Banică să slăbească

Mara Bănica, a patra operație la SÂNI. Într-adevăr, frumusețea cere sacrificii! Acest ucru este valabil și pentru Mara Bănică. Jurnalista și-a operat pentru a patra oară sânii, a renunțat definitiv la implanturi.

Mara Bănică a trecut prin mai multe operații, printre care și estetice, care au fost destul de dificile.

La nivelul nasului, vedeta a beneficiat de o rinoplastie, care a scăpat-o și de problemele de respirație dificilă.  Dincolo de ceea ce ține de sănătate, după intervenție Mara și-a schimbat mult fizionomia.

Când a decis jurnalista să își pună implanturi mamare?

În 7007, Mara Bănică a fost implicată într-un accident rutier. Corpul ei a suferit modificări și a fost nevoită să accepte o operație la nivelul sânilor. Din nefericire, au mai urmat încă trei operații de augmentare mamară, iar acum a suferit încă o operație.

„În 2007 a fost prima operație. Aveam totul rupt pe stânga.. și mușchiul s-a rupt. Sânul meu stâng era jos de tot și celălalt era normal. Am făcut prima operație, după aceea am revenit. I-am ridicat a doua oară. A treia oară am zis să ii fac mai mari”, a spus Mara Bănică.

Operația cea mai complexă prin care a trecut a fost la nivelul sânilor. Jurnalista a fost anesteziată timp de 7 ore pentru ca medicii să îi schimbe forma sânilor. Intervenția respectivă de la nivelul bustului, nu a fost singura prin care a trecut.

Recent, Mara Bănică a trecutrecent printr-o operaţie complexă şi a povestit despre intervenţie în emisinea lui Cătălin Măruță. Jurnalista a vrut să scape de durerile insuportabile, iar în acest context a renunțat la implanturiile de sân.

Din cauza greutății sânilor, Mara Bănică a început să aibă dureri mari de spate, motiv pentru care a decis să renunțe la implant.

Mara Bănica: „Am scăpat de dureri”

„Am făcut o mare prostie acum niște ani. Sfătuiesc fetele să nu își mai pună implant. Erau atât de mari si grei că nu mai puteam de spate. Îmi pare rău că am avut silicoane prea mari. Nu am avut minte și nu am ascultat doctorul când eram tânără. Am zis că merge așa, nu a mers, a avut doctorul dreptate. Nu mai puteam ridica copilul în brațe, nu mai puteam sta de durere, durerea se ducea pe brațe, cervicala mă durea.”, a povestit Mara Bănică în emisiunea de la PRO TV.

Mara Bănică a vorbit și despre accidentul cumplit care a adus-o în comă și în urma căruia a avut foarte mult de suferit. A fost momentul în care vedeta și-a pierdut coastele de pe partea stângă, motiv pentru care a fost nevoită să facă în anul 2007 operația la sâni.

„Venisem de la războiul din Irak și primisem o mașină cadou de la fostul meu director. Am condus-o o lună și m-am înfipt în stâlp din cauza unor gropi, la 50 de metri de casă. Am fost în comă, toate coastele rupte pe stânga, fractură de sold, splina scoasă..a fost ceva rau. Am simțit moartea”, a povestit Mara Bănică.

Amintim că la începutul acestui an, Mara Bănică a devenit mamă pentru a doua oară. La 45 de ani, aceasta a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă. Deși este a doua sarcină prin care a trecut, aceasta s-a recuperat într-un timp record,  a reușit să își recapete și silueta. Ea a dezvăluit dieta minune cu care a reușit să piardă kilogramele în plus fără să se înfometeze.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel