Categories: Ştiri sănătate

Marcel Pavel, adevărul despre diagnosticul de Covid: „Au spus că am fost plătit! M-a afectat la nivel psihic. A fost un moment îngrozitor!”

Marcel Pavel, adevărul despre diagnosticul de Covid: „Au spus că am fost plătit! M-a afectat la nivel psihic. A fost un moment îngrozitor!”

În iunie 2020, Marcel Pavel devedea prima vedetă din show-biz-ul românesc internată în spital din cauza infectării cu Covid. A urmat un val de acuzații incredibile, care și-au pus amprenta, mai mult sau mai puțin, pe psihicul artistului, acum în vârstă de 62 de ani./

A fost acuzat că a luat mii de euro pentru a minți că are Covid. A fost arătat cu degetul, înjurat, dar, cu toate acestea, artistul a mers mai departe. La o jumătate de an de la infectarea cu virusul SARS-CoV-2, Marcel Pavel a ales să prezinte partea sa de adevăr. Acesta povestit suferința pe care a îndurat-o după valul de reacții negative ale urmăritorilor săi la vestea că s-a îmbolnăvit.

Cel mai rău l-a durut faptul că inclusiv unii dintre prietenii săi au dat crezare valului de minciuni la adresa sa. În cadrul unui interviu pentru Antena 3, Marcel Pavel a fost întrebat dacă s-a vaccinat, însă a refuzat să răspundă:

„Nu răspund, este un punct sensibil. Nu recomand nimic. Nu sunt de specialitate. Nu vreau să fac rău, dar nici bine, pentru că ”, a fost răspunsul sec al artistului.

Marcel Pavel, adevărul despre diagnosticul de Covid: „Au spus că am fost plătit! M-a afectat la nivel psihic. A fost un moment îngrozitor!”

Plămânii i-au fost afectați în proporție de 60% și, cu toate acestea, cel mai tare l-au durut comentariile răutăcioase ale celor din jur.

„Când m-am îmbolnăvit au fost atâtea comentarii și răutăți. Au spus că am fost plătit ca să mă îmbolnăvesc, că am primit de la președinte 250.000, de la prim-ministru după aceea, de la guvern am mai primit încă 300.000. Se făcea mișto pe tema asta. E trist! Nu poți să arunci cu venin și să împroști cu noroi asupra unui om care te-a bucurat toată viața, care ți-a făcut zilele fericite!

Mi-au făcut un mare rău, atunci! Mă blestemau, mă înjurau, ceea ce nu mi s-a întâmplat niciodată. După aceea, pe Facebook au început să își ceară iertare.

(…) Spuneau că eu am adus Covidul în România. M-a afectat la nivel psihic și sufletește, de ce nu. Nu mă așteptam ca românii mei să fie împotriva mea, să mă urască, să nu îmi dea voie să mă îmbolnăvesc. A fost un moment îngrozitor. Și a fost la început, atuncui când pandemia abia pornise și erau tot felul de conspirații în mintea oamenilor, tot felul de întrebări.

Și acum sunt mulți care nu cred nenorocirea asta care s-a abătut asupra noastră! Iar eu am fost destul de afectat, că nu mi-am închipuit că o parte a românilor sunt atât de răi”, a dezvăluit artistul.

„Dacă nu avem încredere nici în medici, în cine să mai avem?”

Recuperarea după boală a durat patru luni de zile, iar de Covid a scăpat „complet” după șase luni de zile, a mai spus artistul.

Plămânii sunt curați. Dumnezeu mi-a ajutat și sunt ok. Am rămas cu tensiune cam mare, în schimb. Sunt hipertensiv, am ieșit din spital cu 19 tensiunea. Nu avem voie să acuzăm medicii, să fim împotriva lor, ei sunt prelungirea mâinii drepte a lui Dumnezeu.

Dacă nu mai avem încredere nici în ei, în cine să mai avem încredere? Am luat-o razna!”, a concluzionat Marcel Pavel.

Recent Posts

Dr. Adina Alberts, despre planta biblică care poate vindeca orice, mai puțin MOARTEA: Să o luăm preventive. Este anticancerigen…

Dr. Adina Alberts, despre planta biblică. Cum să prevenim cancerul cu produse naturale. Sfaturile medicului…

5 ore ago

Horoscop 15 mai 2024. Berbec, nu te grăbi să dai un răspuns. Vărsător, te poți confrunta cu mici piedici

Horoscop 15 mai 2024. Nativii din zodia Berbec este sfătuită de astrologi să nu se…

5 ore ago

Pensionarii care pot primi 1.400 lei de la stat. Când se dau banii și ce criterii trebuie să îndeplinească

Pensionarii care pot primi 1.400 lei de la stat. Când se dau banii și ce…

6 ore ago

Medic român: Bolile de piele au un impact foarte mare

Bolnavii de cancer de piele au nevoie de consiliere psihologică pentru a face față emoțiilor…

6 ore ago

Cum se pregătesc oamenii de știință pentru o nouă pandemie: Protecție mai largă pentru omenire

Nou modul de protecție împotriva amenințărilor pandemice viitoare. oamenii de știință iau în considerare modul…

7 ore ago

Bucureștiul are un nou Spital de Stomatologie. Unde este situat și ce are în dotare unitatea medicală

Bucureștiul are acum un nou Spital de Stomatologie. Unitatea se află în sectorul 4.  Această…

7 ore ago

Citeste si: