Sari la conținut

Cum arată plămânii celor vaccinați la testele imagistice. Un medic român trage semnalul de alarmă

analize

Cum arată plămânii celor vaccinați pe testele imagistice. Directorul medical al Spitalului de Boli Infecțioase din Timișoara, dr. Diana Manolescu, arată că peste 97% dintre pacienții vaccinați nu au avut plămânii afectați.

Medicul prezintă într-o filmare, pentru Medika tv, modul în care virusul afectează plămânii, iar diferențele dintre plămânii unui bolnav vaccinat și cei ai unui pacient care nu a făcut vaccinul anti-covid se văd cu ochiul liber.

Citește și: Diferența majoră între vaccinați și nevaccinați

“Am observat o diferență însemnată, din punct de vedere imagistic, intre plămânii unui pacient vaccinat împotriva SARS CoV 2 si cei ai unui pacient nevaccinat. La peste 95 la suta dintre persoanele vaccinate, care fac totuși o infecție COVID-19, nu exista o afectare pulmonara, in timp ce in cazul bolnavilor nevaccinați începe de la 30-40 la suta si poate creste, intr-un interval extrem de scurt, uneori chiar si de câteva ore, pana la 70-80, si chiar 85 la suta. Nu de puține ori, din păcate, aceste leziuni pulmonare devin incompatibile cu viața. Singura soluție este vaccinarea”, spune dr. Diana Manolescu, director medical Spitalul de Boli Infecțioase si Pneumoftiziologie Dr. Victor Babeș Timișoara, potrivit medikatv.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel