luni, martie 27, 2023

Marcel Pavel, deși are 63 de ani, se menține într-o formă fizică de invidiat. Acesta deși nu exclude să își facă o operație estetică, le-a criticat pe doamnele și domnișoarele care au ales să calce pragul cabinetului medicului esteticean și au exagerat cu intervențiile.

Cântărețul a fost invitat în emisiunea online, „FRESH by UNICA”, unde a ales să discute un subiect destul de sensibil și controversat.

Te-ar mai interesa: Anticiparea morții subite. Medicii pot detecta ace...

Marcel Pavel a vorbit despre femeile cu operații estetice și nu este de acord cu exagerează. Cu toate acestea, el nu exclude ideea de a apela la estetician pentru blefaroplastie.

„Probabil am să apelez la un doctor estetician, poate că la pleoape puțin, poate acolo, că sunt lăsate puțin. În rest, nu! Nici n-aș vrea și nici n-are sens, ce sunt cocotă masculină? Nu sunt! Nu vreau! Orice s-ar întâmpla se vede când umbli față”.

Marcel Pavel a declarat că unele femei s-au mutilat din cauza intervențiilor estetice prea exagerate:

„Toate fetele au buzele făcute așa mari, seamănă toate între ele parcă au bot de rață. Nu știu dacă e necesar. Unele femei, pe care le consideram foarte frumoase, s-au mutilat pentru că au umblat la treaba asta. Când umbli la ce ți-a dat Dumnezeu e o problemă și când începi să te joci de-a Dumnezeu, tu ai o problemă! Te pedepsește! Toate au botul extraordinar, parcă sunt airbag-uri”.

Te-ar mai interesa: Horoscop 27 martie – 2 aprilie. Se anunță no...

Artistul specifică foarte clar că nu este împotriva chirurgiei estetice, însă schimbările să fie făcute cu măsură.

„Buzele acelea extrem de mari. Adică poți să ai un contur, să zicem, poate femeile care au avut ceva probleme, s-au îngrășat, după aceea au slăbit, și-au pus silicoane în anumite zone, mai înțelegi. Dar așa, să faci din asta o virtute și o laudă, e penibil. Mie mi se pare foarte urât și vulgar. Sunt demodat!”, a declarat Marcel Pavel, potrivit unica.ro.

Te-ar mai interesa: Iată care sunt obiceiurile care te îngrașă fără să...

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private