miercuri, august 17, 2022

Marea Britanie a decis! Crede că aceasta este singura soluție rămasă pentru combaterea pandemiei. Numărul cazurilor de COVID-19 a explodat în Marea Britanie, iar ministrul Sănătății a declarat că va fi inevitabilă creşterea numărului de pacienţi, care au nevoie de tratament anti-COVID-19. Tulpina Omicron s-a extins în toată Anglia, iar ultima soluție este ca oamenii să învețe să trăiască cu acest virus păgubaș.

Te-ar mai interesa: Studiu. De ce bărbații se confruntă cu un risc mai...

Marea Britanie a decis să renunțe la restricțiile împotriva COVID-19

Marea Britanie a decis să renunțe la restricțiile împotriva COVID-19 și să învețe să trăiască cu noua tulpină de COVID-19, Omicron. Guvernul a declarat că asta este ultima soluție.

Ministerul Sănătății a declarat că o carantină totală va distruge enorm economia din Regatul Unit. Responsabilii au mărturisit că englezii trebuie să învețe să trăiască cu noua tulpină de COVID-19, Omicron.

„Trebuie să ne resemnăm cu ideea că vă trebui să trăim cu COVID şi, din acest motiv, guvernul britanic va face totul pentru a evita alte măsuri restrictive împotriva răspândirii variantei Omicron”, este opinia ministrului Sănătăţii, Sajid Javid.

Te-ar mai interesa: A vrut să arate bine, iar acum medicii i-au mai da...

Campania de vaccinare în Anglia a fost un real succes, peste 80% din populația adultă este vaccinată cu două doze și mai bine de 50% cu a treia doză.

În România au scăzut numărul de infectări

Pentru a doua zi consecutiv, numărul de infectări cu COVID este în scădere față de zilele trecute.  Ieri, 2 ianuarie 2022, autoritățile au anunțat că în ultimele 24 de ore au fost înregistrate 958 de cazuri de COVID, cu 493 mai puține cazuri decât în ziua precedentă, când au fost anunțate 1.451 de cazuri noi. Nu au fost înregistrate cazuri de pacienți reinfectați, testați pozitiv la o perioadă mai mare de 180 de zile după prima infectare.

Te-ar mai interesa: Simptome de cancer: semnul „brusc” pe care îl pute...

Au fost efectuate 16.213 în ultimele 24 de ore: 4.120 de teste RT-PCR (1.710 în baza definiției de caz și a protocolului medical și 2.410 la cerere) și 12.093 de teste rapide antigenice. Distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienților care erau deja pozitivi, 117 persoane au fost reconfirmate pozitiv.

Până astăzi, 2 ianuarie, pe teritoriul României au fost înregistrate 1.811.300 de cazuri de infectare cu noul coronavirus, dintre care 11.370 sunt ale unor pacienți reinfectați, testați pozitiv la o perioadă mai mare de 180 de zile după prima infectare. 1.740.169 de pacienți au fost declarați vindecați.

Te-ar mai interesa: Obișnuiești să porți blugi skinny? Atenție! Pot pr...

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private