Sari la conținut

Maria Ilioiu primele declarații după ce a fost externată de la Psihatrie. Coșmarul prin care a trecut Ispita Supremă de la Insula Iubirii

Maria Ilioiu
Sursă foto: CanCan
Maria Ilioiu externată de la Psihiatrie după ce a încercat să se sinucidă

Maria Ilioiu, cunoscută în rândul telespectatorilor în calitate de Ispită supremă în emisiunea Insula Iubirii, a recurs zilele trecute la un gest extrem, care i-a îngrijorat atât pe cei dragi, cât și pe cei din mediul online.

Ispita a ajuns la spital după ce a încercat să-și ia viața, iar ulterior a fost internată la Psihiatrie, pentru a primi un tratament special. În urmă cu puțin timp, doctorii au decis să o externeze, iar blondina a făcut și primele declarații despre starea în care se află.

Maria Ilioiu a fost externată, după ce a încercat să se sinucidă

Ispita a încercat să se sinucidă și a dat de înțeles că va face acest lucru chiar pe contul ei de Instagram. Când iubitul acesteia a văzut imaginile îngrijorătoare a anunțat imediat autoritățile, care au sosit la timp pentru a o salva pe Maria.

maria ilioiu insula iubirii
Sursă foto: Instagram Maria Ilioiu

„Am ieșit din spital și mă simt din ce în ce mai bine. Nu-mi vine să cred prin ce am trecut… Vă mulțumesc din suflet pentru toate mesajele voastre și chiar am simțit sprijinul vostru și mai ales că rugăciunile au fost ascultate… Apreciez că ați fost lângă mine și cu un sfat sau gânduri bune. Sunt un om care a simțit că viața îl depășește… M-ar ajuta enorm să vă gândiți că sunt bine din nou, ca să-mi revin mai repede și să vă pot spune exact de ce am recurs la asemenea gest extrem…

Vă iubesc din suflet, oamenii mei frumoși și promit să vă țin la curent cu starea mea.”, a scris Maria Ilioiu pe Instagram.

Explicații iubitului pentru gestul îngrozitor al Mariei

„A fost un gest nesăbuit, un gest total deplasat. Există foarte multe moduri de a repara absolut orice problemă, mai ales de genul acesta. Dar gestul ei a fost înainte de toate un gest de extenuare, vizavi de toate mizeriile cu care s-a confruntat în ultima vreme.

Pur și simplu a fost extenuată.

Nu încerc să îi găsesc circumstanțe atenuante, dar a clacat în urma tonelor de dejecții, multe dintre ele gratuite. Au fost poate acte de răzbunare din partea unor echipe de producție. Am și eu anumite resurse care mă alimentează cu informații și eu așa văd lucrul ăsta.

Gradul ei de extenuare a fost unul insuportabil.

Problemele ei cu procesele pe care le are cu acea clinica estetică, cu oamenii care au desfigurat-o. Ea se judecă de foarte mulți ani, fără prea mulți sorți de izbândă. Ăsta e sistemul juridic din România, unul extrem de lacunar. Ăsta ar fi unul dintre factorii declanșatori.

Al doilea ar fi mizeria asta de emisiune la care a fost și din care a ieșit cum a ieșit. Pe ea publicul a votat-o să revină ”, a povestit iubitul Mariei Ilioiu pentru Fanatik .

 

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.