duminică, august 14, 2022

Marian Vanghelie și-a bătut soția până a băgat-o în spital. Fostul deputat PSD, Oana Mizil a ajuns la spitalul Elias, în noaptea de 24 iulie după ce ar fi fost bătută de către Marian Vanghelie, potrivit hotnews. 

Autoritățile au fost sesizate prin intermediul unui apel la 112 de către unitatea spitalicească cu privire la fapul că o femeie în vârstă de 45 de ani ar fi fost agresată. Potrivit antena3.ro, Oana Mizil ar fi fost lovită în zona feței, dar și pe unul dintre brațe.

Te-ar mai interesa: Medic român: ”10 gânduri de om prost”...

În momentul internării, ea ar fi susținut că a fost agresată fizic de către concubinul ei, conform unor surse apropiate. Potrivit unor surse din spital, Oana Mizil a fost externată în cursul zilei de duminică și a plecat la fratele ei.

Ordin de protecție pentru 30 de zile

Oamenii legii s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie. Se pare că în urma celor constatate, autoritățile ar fi emis un Ordin de Protecție Provizoriu împotriva fostului primar. Acest ordin ar urma să fie prezentat instanței pentru a fi prelungit pentru o perioadă de 30 de zile.

Polițiștii din Snagov s-au deplasat la respectiva unitate spitalicească, iar, în urma activităților specifice desfășurate, s-au sesizat din oficiu, cu privire la săvârșirea infracțiunii de violență în familie. De asemenea, polițiștii Stațiunii Snagov au aplicat formularul de evaluare a riscului, privind modalitatea de gestionare a cazurilor de violență domestică și rezultând existența riscului iminent, au emis Ordin de Protecție Provizoriu, împotriva concubinul persoanei vătămate’, se arată într-un comunicat al Poliției.

Te-ar mai interesa: Vindecare prin puterea minții. Profesorul Dulcan: ...

Până la acest moment, Marian Vanghelie nu ar fi fost audiat.

Marian Vanghelie a fost primarul Sectorului 5 între anii 2000 şi 2016, iar la alegerile locale din septembrie 2020 a candidat fără succes pentru un nou mandat.

În 13 mai, fostul primar al Sectorului 5 Marian Vanghelie a fost condamnat de Tribunalul București la 11 ani și 8 luni de închisoare în procesul de corupție în care a fost trimis în judecată de DNA în 2015. Decizia instanței nu este definitivă.

Te-ar mai interesa: Momente dificile pentru Gabriela și Dani Oțil: „Gă...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private