Sari la conținut

A fost una dintre cele mai iubite actrițe din România, dar acum își duce traiul de pe o zi pe alta. „Sunt operată peste tot. În aprilie am avut patru AVC-uri”

marinela chelaru
Sursă foto: Romania TV
Marinela Chelaru: M-aș întoarce pe scenă, oriunde. Asta mi-e meseria

Cândva era una dintre cele mai apreciate și iubite actrițe de comedie din țară, însă acum își duce bătrânețea în singurătate cu o pensie de 1700 de lei și mai multe probleme de sănătate.

La cei 63 de ani, Marinela Chelaru, care a dat viață multor personaje îndrăgite, își exprimă dorința de a reveni pe scenă și de a se bucura din nou de aprecierea publicului. Cu toate acestea, realitatea este crudă.

Cu mai multe intervenții chirurgicale și patru AVC-uri suferite în cursul anului trecut, actrița se confruntă acum cu dificultăți de sănătate. Cu toate acestea, Marinela Chelaru păstrează speranța că cineva își va aminti de ea și îi va oferi șansa de a reapărea pe scenă, făcând ceea ce iubește cel mai mult. Până atunci, singură și uitată de lume, actrița trăiește cu amintirile de altădată.

Marinela Chelaru: În aprilie am avut 4 AVC-uri și nu-mi revin

„Am ieșit cu 1400 lei pensie. Ne-au mai dat 300, acum am 1700. Dar medicamentele costă 4000. Și nu sunt toate compensate. Dacă nu-l aveam, dacă nu era soțul, era nasol. Dar ce să fac, să mă duc să mă milogesc? Niciodată!

La mine nu vrea să vină Moș Gerilă cam deloc, nicio dorință nu mi se îndeplinește. În aprilie am avut 4 AVC-uri și nu-mi revin. Mă enervează neputința mea. Sunt tăiată ca Iisus, sunt ciopârțită rău. Operată peste tot. După intervenția pe cord făceam genoflexiuni. Seara dinainte, nu știu ce s-a întâmplat. Mi-am dorit doar ca operația să nu fie vizibilă. Și așa a fost. Același medic a operat-o și pe Marina Voica. Și uite ce cântă și dansează acum. Nu are treabă. Nu mă las. Trebuie să-mi fie bine, e nevoie să mai treacă ceva timp”, a declarat fosta stea a teatrului românesc pentru CanCan.

Marinela Chelaru: M-aș întoarce pe scenă, oriunde. Asta mi-e meseria

marinela chelaru
Sursă foto: Fanatik

Din păcate, Marinela Chelaru este nevoită să se resemneze cu gândul că vremurile în care bucura telespectatorii nu se vor mai întoarce niciodată. Ea nu mai are niciun proiect și susține că nimeni nu a mai căutat-o de ceva timp.

„Nu mai am niciun proiect, nu m-a mai căutat nimeni. M-aș întoarce și la catedră, dacă m-ar chema. Dar nu mai au nevoie de mine. Așa sunt oamenii. Dar viața merge înainte.

Mă descurc cum pot. Mă simt însă mult mai bine. Nu mă interesează nimic, de sănătate am nevoie. M-aș întoarce pe scenă, oriunde. Asta mi-e meseria. M-ar mai scoate din starea și situația în care sunt. Pentru că e greu”, a mărturisit fosta actriță a grupului Vouă, pentru Cancan.ro.

 

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel