luni, noiembrie 29, 2021

Multe dintre femei doresc sa aiba un bust cat se poate de generos. Din cauza propagandei media, se pare ca una dintre cele mai folosite metode pentru a ajunge la rezultatele dorite este folosirea de implanturi

Te-ar mai interesa: Simptomele neobișnuite ale infecției cu varianta O...

mamare. Aceste operatii lasa de multe ori cicatrici si pot avea deznodaminte cat se poate de tragice in cazul unei erori medicale.
Ceea ce nu stie multa lume insa este faptul ca, inca din anul 1640, au fost emise teorii despre folosirea grasimii corporale pentru a modifica aspectul unor anumite zone ale corpului. Prima comunicare stiintifica de acest gen a fost facuta in 1895 la New York, odata cu aparitia tehnologiei de liposuctie sau lipoaspiratie.
Ultimii ani de cercetari insa au dus la descoperiri majore in legatura cu procedura folosita in extragerea si reinjectarea grasimii proprii.

Te-ar mai interesa: 39 de români vor ajunge în România mâine, din Afri...

Astfel, din ce in ce mai multi medici sustin ca aceasta procedura este mult mai estetica si sigura pentru a mari sanii, avand in vedere ca in organism nu sunt introduse corpuri straine.

Continuarea pe Lyla.ro

Te-ar mai interesa: Specialist român, avertizare sumbră: Omicron ajung...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor.

Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri

Ultimele stiri