sâmbătă, iulie 11, 2020

Marirea sanilor nu presupune neaparat o interventie chirurgicala, care este deopotriva intrusiva si totodata ar putea avea efecte negative asupra sanatatii. De aceea este indicat sa abordati cele mai bune metode pentru marirea sanilor in mod natural, care pe langa faptul ca sunt foarte eficiente, au si rezultate care dainuie in timp.
MARIREA SANILOR IN MOD NATURAL: YOGA
Yoga, tehnica de a incerca sa aduci armonia in interiorul corpului, imbunatateste actiunea hormonilor, dupa cum arata ultimele studii. Totodata, aceasta practica este foarte eficienta si pentru marirea tesutului muscular. Astfel, aceste doua urmari ale practicarii de yoga duc la o crestere cu aproape un numar a bustului, in aproximativ 5 luni.
MARIREA SANILOR IN MOD NATURAL: FLOTARI VERTICALE
Aceste flotari verticale sunt foarte indicate pentru marirea sanilor in mod natural, Flotarile verticale se practica efectiv la perete, astfel: va sprijiniti cu mainile lipute de perete, coatele departate de corp, in pozitie usor oblica fata de peretele respectiv. Efectuati repetari a cate 10 flotari, timp de 15 minute pe zi. Aceasta tehnica va face ca tesutul muscular al zonei toracice sa se dezvolte, intreaga zona sa fie mult mai bine vascularizata si astfel sanii se vor mari.
Continuarea pe Lyla.ro

Parteneri