Sari la conținut

Marți. O schimbare a vieții pentru trei semne zodiacale

Horoscop
Sursă foto: arhivă Doctorul Zilei
Trei zodii deschise pentru noi experimente

Marți. O schimbare a vieții pentru trei semne zodiacale. Săgetător, marii exploratori ai zodiacului, cred că pământenii sunt singura formă de viață din univers. Peștii, planeta visătorilor și a experiențelor mistice, iar Vărsătorii, cu mintea deschisă către natură, ar lua-o ca pe o evadare atât de necesar…..

Trei semne zodiacale sunt deschise către experiențe noi, probabil că le-ar fi recunoscători ”extratereștrilor” care au apărut în mod neașteptat pentru a le transporta într-o lume magică într-o galaxie foarte îndepărtată.

Cel mai curios și mai aventuros semn

Săgetător

Săgetătorii sunt marii exploratori ai zodiacului și ar ura să creadă că pământenii sunt singura formă de viață din univers. Ar fi o adevărată dezamăgire pentru ei. Conduși de Jupiter, planeta norocului și expansiunii, ei sunt cel mai curios și mai aventuros semn. Dacă varietatea este condimentul vieții, o răpire extraterestră ar avea gust de ardei iute roșu pentru un Săgetător.

Se obosesc cu ușurință de activitățile de rutină și ritualurile învechite și caută mereu experiențe noi și interesante.

Horoscop: Vărsător

Vărsătorii nu gândesc doar în afara cutiei, ei gândesc în afara ionosferei. Acest semn de aer neconvențional este guvernat de Uranus, planeta inovației și a surprizelor neașteptate. Sunt foarte puține idei pe care ar refuza să le discute și nu multe experiențe pe care ar ezita să le încerce măcar o dată.

Cu mintea deschisă către natură, nu le-ar deranja să se amestece cu niște” extratereștri”. Probabil că ar lua-o ca pe o evadare atât de necesară. Dar sunt atât de plini de compasiune și angajați în fața justiției, încât s-ar opune termenului „extratereștri spațiali” din motive morale, preferând să le numească „ființe intergalactice fără documente”.

Horoscop: Peşte, semn de apă este guvernat de Neptun

Acest semn de apă este guvernat de Neptun, planeta visătorilor și a experiențelor mistice. Sunt semnul cel mai probabil să se bucure de vechile romane de dragoste în care cineva intră și le răpește. Peștii sunt „morocănos” pentru început, așa că probabil că nu le va deranja să fie aruncați brusc în spațiu, potrivit Actualno.

Sunt atât de introvertiți și pierduți în propriile gânduri și fantezii, încât s-ar putea să nu observe dacă sunt răpiți de extratereștri. De asemenea, nu sunt confruntați, așa că, chiar dacă extratereștrii au fost puțin dur în timp ce i-au răpit, s-ar putea să nu fi rezistat prea mult.

 

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel