Sari la conținut

Mărturii inedite. Obiceiul zilnic care a ajutat-o pe Carmen Șerban să învingă cancerul.

Carmen Serban
Sursă foto: arhiva Doctorul Zilei
Carmen Șerban a învins cancerul

Îndrăgita cântăreață Carmen Șerban a reușit să învingă boala nemiloasă: cancerul. După o luptă aprigă și apăsătoare, artista în vârstă de 52 de ani este acum recunoascătoare pentru că este sănătoasă, iar acest lucru nu ar fi fost posibil fără acest obicei la care a apelat.

În urmă cu aproximativ 11 ani, artista a fost diagnosticată cu o formă gravă de cancer la sân. Nu avea niciun simptom, însă a decis să-și facă un control de rutină. Vestea a fost primită cu greu de artistă, însă credința și speranța că va reuși să învingă boala nemiloasă i-au dat putere să meargă mai departe.

Carmen Șerban a învins cancerul: „Cred foarte mult în Dumnezeu”

„Eu sunt un om care iubește foarte mult și cred foarte mult în Dumnezeu. Îl iubesc pe Dumnezeu și cred în El. Una din minunile care mi-au schimbat deja viața este, în primul rând, faptul că m-am vindecat de un cancer prin credință.

Știți foarte bine povestea mea, fanii mei o cunosc. Într-adevăr, am avut un cancer în urmă cu 11 sau 12 ani, când am fost depistată. Se mărea de la o zi la alta, de la o lună la alta, era galopant cancerul și l-am vindecat într-un an și jumătate doar prin credință”, spunea Carmen Șerban, în cadrul unui interviu mai vechi.

Pe lângă credință, artista a practicat un obicei care a avut un impact semnificativ asupra ei și întregului proces de vindecare.

Sursă foto: arhiva Doctorul Zilei

Carmen Șerban a mărturisit că a citit numeroase cărți de dezvoltare personală care au ajutat-o să aibă alte perspective asupra procesului de vindecare. Faptul că a crezut în ideea că va reuși să învingă cancerul a făcut-o să rămână optimistă și să treacă mai ușor peste acea perioadă grea.

 

„Am acasă peste 100 de cărți de dezvoltare personală și vorbesc serios, nu mă laud. (…) M-au ajutat să îmi găsesc liniștea (n.r. cărțile de dezvoltare personală), să mă vindec de acel cancer pe care l-am avut, să înțeleg oamenii mai bine. Înțelegându-i pe ei mă înțeleg pe mine, adică să văd lucrurile și din perspectiva lor, nu numai din a mea”, a mărturisit Carmen Șerban, în cadrul interviului pentru Antena Stars.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel