Masa de dimineață sățioasă pe care o prepari în 5 minute

Masa de dimineață sățioasă pe care o prepari în 5 minute
Masa de dimineață sățioasă pe care o prepari în 5 minute

Nimeni nu a scăpat vreodată fără să se fi trezit târziu, însă, ca să eviți să pleci cu stomacul gol, cel mai bine este să ții minte câteva meniuri simple pe care le poți pregăti de dimineață. În doar 5 minute sunt gata și le poți mânca destul de repede, încât să nu întârzii la serviciu. Sunt sățioase, conțin proteine și fibre care te vor sătura până la masa de prânz și în plus sunt sănătoase. Consumă aceste alimente în fiecare zi și vei vedea că te vei simți din ce în ce mai energizat

1. Pâine toast cu avocado

În această imagine sunt o mulține de rețete de creme sănătoase pe care le poți întinde pe o felie de pâine toast prăjită. Avocado este un fruct cu gust aemănător nucii, bogat în grăsimi bune. Consumat frecvent ajută la ameliorarea problemelor cu inima. Poți să îți prepari acasă pâine prăjită cu avocado, peste care adaugi roșii, castraveți, șuncă și condimente : sare, piper

masa-de-dimineața-sățioasă - Copy

 

2. Proteine

Nimic nu îți potolește foamea decât proteinele. Combinat cu avocado, rezultă un combo sănătos pe care îl poți savura dimineața.

 

masa-de-dimineață-sățioasă - Copy

 

3. Vafe

Vafe cu unt de arahide și banane. Acești carbohidrați sunt perfecți ca să te energizeze. Partea bună este că dacă îi mânânci dimineața, iar după amiaza faci puțină mișcare, atunci te poți bucura de această gustare mereu.

 

 

masa-de-dimineață-sățioasă-2 - Copy

4. Fulgi de ovăz

Fulgii de ovăz sunt versatili și îi poți combina cu orice. Cea mai bună combinație o reprezintă fulgii de ovăz cu iaurt și un fruct la alegere. Delicios!

 

 

masă-dimineață-sățioasp-4

 

5. Iaurtul grecesc

Plin de proteine și grăsimi bune acest iaurt te ajută să îți menții silueta și să reziști până la masa de prânz fără să mai mânânci altceva.

masa-sățioasă-dimineața-3

 

A.

0 distribuiri
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook