duminică, decembrie 6, 2020
Elena Oceanu

Pregateste-ti tenul pentru sezonul rece folosind o serie de tratamente faciale pe care le poti pregati singura la domiciliu. Include in ritualul zilnic de ingrijire a pielii ingrediente sanatoase, bogate in vitamine si, astfel, vei reusi sa oferi pielii un scut protector, care sa o apere de conditiile climatice mai putin placute pe care toamna nu se va sfii sa ni le puna la dispozitie.

Conditiile meteorologice aspre, vantul si praful pot produce daune ireversibile tenului tau. Experimenteaza, in continuare, cele mai sigure remedii pentru pielea ta si vei avea sansa de a pregati retete extrem de nutritive pentru ten. Fructele, legumele, semintele sunt ingredientele perfecte pe care le poti utiliza pentru a-ti rasfata celulele pielii cu vitamine si minerale.

Masca faciala cu ananas si nuca de cocos

Utilizeaza aceste ingrediente miraculoase pentru a curata porii si a revitaliza pielea. Amesteca o lingurita de amidon de porumb, o lingurita suc de ananas si o lingurita de lapte de cocos cald. Aplica masca obtinuta pe tenul curat, iar dupa 10-12 minute clateste pielea cu apa calduta.

Continuarea pe Lyla.ro

Parteneri