luni, februarie 6, 2023

Medic cardiolog ucis cu sânge rece de pacientul sau, chiar în timpul consultației. Motivul crimei este halucinant

Un eveniment cu adevărat șocant a avut loc marți, 29 noiembrie,la Favara, în Sicilia. Un medic cardiolog italian a fost omorât de pacientul său pe holul cabinetului medical.

Cei doi s-ar fi certat în cabinetul medicului specialist Gaetano Alaimo, de pe via Bassanesi, din Favara, în provincia Agrigento, informează Corriere della Sera. Când discuția a atins punctul culminant, au ieșit pe hol, iar pacientul a scos un pistol și l-a împușcat pe cardiolog în fața celorlalți pacienți și a secretarelor.

Te-ar mai interesa: Ce trebuie să faci în cazul unui cutremur. Sfaturi...

Medic cardiolog ucis cu sânge rece de pacientul sau, chiar în timpul consultației

Potrivit informațiilor anunțate de poliție, autorul crimei ar fi un bărbat de vârstă medie. El a fugit de la locul faptei și este căutat de carabinierii din Favara și de polițiștii care au blocat toate ieșirile din localitate.

La fața locului se afla și procurorul interimar din Agrigento, Salvatore Vella.

La puțin timp, ucigașul a fost capturat. Se numește Adriano Vetro, în vârstă de 47 de ani, cu dosar curat, din Favara. Bărbatul fusese diagnosticat cu insuficiență cardiacă.

Presa din italia l-a numit pe Vetro un om fără istorie, fără chip și fără nume. Aproape invizibil. Cu un palmares curat și cu trecut și prezent ca asistent școlar în Caltanissetta, a locuit cu părinții săi în vârstă într-o casă rurală de la capătul orașului.

Te-ar mai interesa: Nu neglijați aceste simptome! Pot anunța prezența ...

Omicidio del cardiologo Gaetano Alaimo, arrestato il 47enne Adriano Vetro - Giornale Nisseno

Motivul crimei este halucinant: nu voia să-i elibereze un certificat care să-l declare apt pentru condus

Vecinii l-au descris ca fiind un om „rezervat și amabil”. Tocmai de aceea, crima pe care bărbatul de 47 de ani a comis-o pare o infracțiune care nu ar avea un motiv serios dacă nu nebunia bruscă a bărbatului, aflat în prezent în arest și audiat în cazarma Carabinieri din Favara.

Deși motivele din spatele disputei sunt încă necunoscute, se crede că bărbatul a avut un moment de nebunie bruscă.  Vetro era foarte îngrijorat pentru că risca să nu-și fi reînnoit permisul de conducere. Suferea de o malformație cardiacă și de ceva vreme era în grija dr. Alaimo care, după ce a evaluat starea generală de sănătate a pacientului său, se pronunțase ferm împotriva unei intervenții chirurgicale.

Te-ar mai interesa: Cel mai mare păcat, în funcție de zodie. Numerolog...

Cu toate acestea, Adriano Vetro era convins că fără această operație nu-și va putea reînnoi permisul de conducere.

În ziua de 29 noiembrie, înarmat cu un pistol calibrul 7,65 care a fost furat la ora 15.00, Vetro  a mers la Poliambulatorio din via Bassanesi fără programare. De îndată ce l-a văzut pe cardiolog, bărbatul l-a împușcat pe medic în piept provocându-i imediat moartea.

Te-ar mai interesa: Prof. Mărmureanu, despre cutremurul de 7,8 grade: ...

Apoi,  Adriano Vetro s-a întors acasă, unde locuiat cu părinții săi în vârstă și a așteptat. Nici măcar nu a scăpat de arma care a avut un împușcătură în țeavă în momentul sosirii carabinierilor.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private