Sari la conținut

O somitate în domeniul oncologic lansează o ipotează șocantă: Cancerul prințesei Kate este cauzat de vaccinul anti-covid. Seria dezvăluirilor nu se oprește aici

Sursă foto: X (fostul Twitter)
Prințesa Kate Middelton

William Makis este o somitate în domeniul oncologiei, cu multiple lucrări plublicate în reviste de specialitate. În urma veștii triste că prințesa Kate Middleton a fost diagnosticată cu cancer, specialistul a lansat o teorie care a pus pe jar lumea medicală.

William Makis, oncolog canadian și somitate în acest domeniu de la Cross Cancer Institute, profesor la Universitatea din Alberta, s-a concentrat pe ceea ce este un „turbo-cancer” evident , o formulare (cum ar fi infamele „boli naeșteptate” ) care recent, din păcate, apare pe scară largă.

„Prințesa de Wales, Kate Middleton a fost diagnosticată cu cancer – există o probabilitate mare să aibă cancer Turbo, cauzat de vaccinurile ARNm COVID-19 pe care le-a făcut în 2021”, își începe specialistul postarea pe rețeaua socială X (fostul Twitter).

„Aceste tumori se comportă complet diferit, spre deosebire de orice am mai văzut în cariera mea. Și am diagnosticat peste 20 de mii de pacienți cu cancer”. Limfoame care „te ucid în câteva luni”. Deci, care sunt tumorile „induse de ARNm” care ar necesita cel mai probabil o intervenție chirurgicală abdominală și „chimioterapia preventivă”, precum cea pe care a menționat-o prințesa?

Makis enumeră patru:

  • cancerul turbo de colon, „unul dintre cele mai comune”;
  • cancerul turbo ovarian ,
  • „prognostic în creștere”;
  • cancer turbo uterin , „endometru sau sarcom”;
  • turbo cancere rare, care afectează „apendicele, vezica biliară, pancreasul, stomacul” .

Așa că el continuă să examineze fiecare dintre aceste patologii.

Prințesa Kate are cancer ovarian, fie cancer uterin în fază avansată

Sursă foto: pixabay

Aici discuția devine foarte tehnică, dar în primul rând sunt interesante unele pasaje. De exemplu:

„Ipoteza și îngrijorarea mea este că intervenția chirurgicală abdominală majoră suferită de Prințesa de Wales a fost o histerectomie totală și salpingo-ooforectomie bilaterală și că acest cancer este fie cancer ovarian, fie cancer uterin descoperit pe neașteptate în urma intervenției chirurgicale.

Necesitatea chimioterapiei preventive sugerează cancerul turbo ovarian sau cancerul turbo uterin într-un stadiu mai avansat”, explică specialistul.

Cancerul turbo nu răspunde la regimul standard de chimioterapie

Acum, deoarece „cancerele turbo nu răspund în general la regimurile standard de chimioterapie, radioterapie sau imunoterapie” și „acest lucru este valabil mai ales pentru cancerele ovariene turbo”, Prințesa de Wales va avea nevoie de un plan de tratament „care abordează unele dintre caracteristicile unice de cancer turbo indus de ARNm.”

Medicii au renunțat la Jurământul lui Hipocrat în timpul pandemiei

El va trebui, așadar, să se înconjoare de medici „care nu au renunțat la Jurământul lui Hipocrat în timpul pandemiei”, chiar dacă „marea majoritate au făcut-o, inclusiv practic toți medicii oncologi”.

Printre proprii colegi de oncologie, Makis a constatat exacerbarea acestor patologii în urma vaccinării, după cum spune el. Este nevoie urgent de un protocol de „detoxifiere” a proteinei Spike, așa cum a sugerat deja cu ceva timp în urmă de Dr. Peter McCullough.

Un proces care implică agenți degradanți ai proteinelor Spike, cum ar fi nattokinaza și agenții de legare a proteinelor Spike cu proprietăți anticancerigene, cum ar fi quercetina, frunza de măslin, Nigella Sativa sau curcumina, precum și un „Plan de tratament alternativ” care include Ivermectina și doze mari de Fenbendazol/Mebendazol/Albendazol la nivel ridicat.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel