miercuri, august 10, 2022

Ozonoterapia reprezintă una dintre cele mai puternice terapii disponibile la ora actuală, în lume, cu peste 26 000 practicieni, în peste 45 țări din lume și mai mult de 10 milioane de pacienți tratați, potrivit doamnei dr. Elena Păcuraru, Medic Primar Medicină Internă.

Medicul internist precizează că, fiind o terapie complementară și/sau alternativă și fără reacții adverse, ozonoterapia se îmbină perfect cu tratamentele standard pe care le urmați.

Te-ar mai interesa: Ai celulită? Iată cum scapi de ea cu metode simple...

”La nivel bazal, terapia cu oxigen-ozon crește gradul de oxigenare al întregului organism. Puțini știu că noi beneficiem azi, în atmosferă, de aproximativ doar jumătate din cantitatea de oxigen pe care o respirau strămoșii noștrii. Noi toți suferim de o deficiență în oxigen, având în vedere că organismul nostru trebuie să funcționeze cu mai puțin de jumătate din cantitatea de oxigen pentru care a fost proiectat,” atrage atenția dr. Păcuraru.

Purificare cu ozon

Potrivit medicului, ozonul, introdus în organism odată cu oxigenul, purifică mediul intern, distrugând virusuri, bacterii și alte microorganisme patogene.

Te-ar mai interesa: De ce suntem nefericiți, dacă avem totul? Părintel...

”Pentru cei care nu cred în acest efect, vă invit să gândiți logic. Noi suntem 66% apă. Pe continentul nord-american și în Europa occidentală, apa este, în cele mai multe cazuri, purificată prin barbotarea de ozon. Apa îmbuteliată pe care o bem cu toții, trece frecvent prin aceeași metodă de purificare cu ozon. Și din moment ce noi suntem 2/3 apă, nu este logic că fluidele noastre interne să beneficieze de acțiunea purificatoare a ozonului, odată ce acesta a fost introdus în organism?

Te-ar mai interesa: Mircea Badea: Nu mai pot cu subiectul cu iodura de...

Ozonul, în sine, poate detoxifia organismul, construind celule noi și sănătoase, regenera organe și țesuturi, ameliorează durerea, are efect antiinflamator și distruge microorganismele patogene. În fapt, ozonoterapia este benefică în peste 250 afecțiuni și situații patologice,” conchide dr. Elena Păcuraru.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private