joi, septembrie 29, 2022

Medicii din Vâlcea au fost anunțați că trebuie să asigure asistență pentru nunta lui George Simion. Un medic din judeţul Vâlcea s-a declarat revoltat de faptul că unităţile/compartimentele de primiri urgenţe de la trei spitale din judeţ au fost alertate, în contextul organizării nunţii liderului AUR George Simion, la care sunt aşteptate în jur de 10.000 de persoane.

Unitățile și compartimentele de primiri urgenţe de la trei spitale din judeţ au fost alertate, în contextul organizării nunţii liderului AUR George Simion, potrivit unui medic vâlcean. Solicitarea a fost una oficială, printr-o adresă emisă de Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Vâlcea și semnată de prim-adjunctul unității Marius Zoican. Cele trei spitale alertate sunt Spitalul Județean de Urgență (SJU) Vâlcea, Spitalul Municipal Drăgăşani şi Spitalul Orăşenesc Horezu.

Te-ar mai interesa: Gwyneth Paltrow, secretul unui trup perfect! Cum s...

„Având în vedere că în perioada 27-28.08.2022 va avea loc evenimentul poblic prilejuit de căsătoria liderului partidului AUR, George Simion, care se va desfăşura în comuna Măciuca din judeţul Vâlcea, la care se preconizează participarea unui număr foarte mare de persoane, vă rugăm să dispuneţi măsurile din competenţă în vederea asigurării asistenţei medicale de urgenţă la nivelul UPU/CPU” – se arată în adresa ISU Vâlcea.

Medicul Cristiana Adi Oprita din Vâlcea s-a revoltat când a văzut solicitarea, după cum a scris într-o postare pe Facebook.

„A ajuns MAI să ne dea ordin de alertă pentru asigurarea asistenței medicale când se însoară aştia din politică Mă, dar voi altceva mai bun nu aveţi de făcut? Cine-i frate ăsta care se însoară şi toată lumea, începând cu jandarmeria şi terminând cu noi urgentiştii, trebuie să fim în alertă? Pentru asta platesc taxe şi impozite românii ?” a scris medicul vâlcean pe Facbook.

Te-ar mai interesa: Medic: Acesta e cel mai prost obicei alimentar car...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private