Categories: Expertul zilei

Medic român, declarație controversată: „De mult trebuia făcut și la noi ca în Israel cu personalul medical și încheiată discuția”

Medic român cunoscut, declarație controversată: „De mult trebuia făcut și la noi ca în Israel cu personalul medical și încheiată discuția”.

Paul Ichim, medic la Spitalul Județean de Urgență Galați, transmite un mesaj oamenilor care, după ce Raed Arafat a decis amânarea operaţiilor, nu se mai prezintă la spital pentru a-şi trata diverse afecţiuni.

Medic român, declarație controversată: „De mult trebuia făcut și la noi ca în Israel cu personalul medical și încheiată discuția”

„Îmi cer scuze (un fel a spune) față de cei ce vor avea nevoie de intervenții chirurgicale, dar timp de 30 de zile, din cauza realității prin care trecem, nu-i putem rezolva decât pe cei care sunt urgențe. Înjurăturile va rog să le adresați celor ce nu s-au vaccinat și oamenilor de știință începând cu Șoșoacă.

Îmi pare rău, mai ales pentru cei cu patologie oncologică, la care uneori evoluția se precipită și la care orice zi contează. După aproximarea noastră, situația riscă să se prelungească și să fie mult mai gravă decât ce a fost anul trecut”, a scris pe contul său de Facebook, medicul Ichim.

Chirurgul vorbește despre necesitatea vaccinării anti-covid și a unor măsuri preventive mult mai dure. „De mult trebuia făcut și la noi ca în Israel cu personalul medical”, spune Paul Ichim, referisndu-se la obligativitatea vaccinării.

„Îmi exprim și frustrarea acum deoarece m-am vaccinat ca să pot ajuta oamenii, asumându-mi absolut orice risc posibil, ca acum din cauza geniilor de tip Google, să stau să mă uit neputincios la pierderile colaterale, determinate de blocarea spitalelor de avalanșa covidioților. Toate națiile care s-au vaccinat la greu și care și-au dat drumul la economie și circulația cetățenilor, sunt imbecile, doar ăștia de la noi sunt „geniali”. O să ne coste chestia asta rău tare.

Ca să nu fiu tot contrat, da există un procent mic de năuci și printre cei din breasla noastră. De mult trebuia făcut și la noi ca în Israel cu personalul medical și încheiată discuția. Observ că s-a trezit în poporul ăsta al nostru, o dorință arzătoare pentru libertate și democrație, doar că se manifestă în dorința de a fi idiot, nu în responsabilitatea socială a nu amenința viața altora”, a concluzionat medicul gălățean.

Paul Ichim: „Nu există medicament sau vaccin pe lumea asta” care să nu aibă reacții adverse

Medicul primar Paul Ichim, în vârstă de 65 ani, este şeful secţie de Chirurgie de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Galaţi, dar şi profesor universitar la Universitatea „Dunărea de Jos”.

Este medic de aproape 40 de ani, timp în care a parcurs toate etapele profesionale, de la medic de ţară şi până la şef al Direcţiei de Sănătate. Are două masterate şi un doctorat (titlu ştiinţific distinct de cel de medic) în Medicină.

Timp de opt ani de zile, Paul Ichim a fost senator în Parlamentul României (din partea PNL) fiind unul dintre cei mai activi parlamentari de Galaţi.

Într-o altă postare pe Facebook, Paul Ichim a ținut să sublinieze că „nu există medicament sau vaccin pe lumea asta” care să nu aibă reacții adverse și contraindicații.

„Daca iei o agenda medicala si citesti, sau navighezi pe aici, citind prospectele de medicamente sau vaccinuri, gasesti acolo doua subcapitole, reactii adverse si contraindicatii.

Bai naucilor, nu exista medicament sau vaccin pe lumea asta, sa nu aiba consemnate astfel de informatii.

La asta adaugam si faptul ca, pot aparea in timp si alte constatari din practica, care sa completeze informatiile de mai sus.

In versiunea cultilor de tipul drobului de sare, ar trebui sa emigram in insule salbatice, sa nu ne expunem la nimic, sa nu ne tratam cu nimic, eventual sa supravietuim pana ne mananca natural, fiarele salbatice.

Asta-ti arata ce neam de trogloditi suntem!!!!”, este de părere Ichim.

Recent Posts

Lucruri esențiale pe care oamenii nu le fac. Sunt vitale pentru sănătate

Elemente vitale pentru sănătate. Dr. Cezar, celebrul cardiolog, dezvăluie care sunt elementele vitale pentru sănătate.…

8 ore ago

Pelagra

Ce este, cum se manifestă și de ce apare boala PELAGRA? Pelagra este boala cauzată…

8 ore ago

Regimul alimentar al pacientului cu diabet. Află dacă pot consuma cireșe

Regimul alimentar al pacientului cu diabet. Regimul diabeticilor este foarte important pentru controlul nivelului de zahăr…

9 ore ago

Horoscop 16 mai. Vărsător, trebuie să împărtășești energia ta minunată

Horoscop 16 mai. Astrologii au făcut previziuni pentru toate semnele: Prntru nativii din zodia Berbec…

9 ore ago

Vești noi despre starea de sănătate a lui Florin Piersic. Anunț de ultim moment de la Spitalul „Foişor”

Vești noi despre starea de sănătate a lui Florin Piersic. Anunț de ultim moment de…

10 ore ago

Medic român, despre o legumă-fruct ce nu trebuie să lipsească din meniul oricărei zile de vară: Are puține calorii

Medic român, despre o legumă-fruct ce nu trebuie să lipsească din meniul oricărei zile de…

10 ore ago

Citeste si:

  • DICTIONAR MEDICAL

Pelagra