vineri, octombrie 30, 2020

Medic român, despre COVID-19. Dr. Cristian Oancea, directorul Spitalului Victor Babes din Timișoara atrge atenția că explozia de cazuri de COVID-19 este cauzată de iresponsabilitate, prostie, indolență și obsesia românilor pentru teoriile conspiraționiste.

Medicii de la spitalul pe care îl conduce, spital care a obținut rezultate foarte bune în tratarea pacienților cu noul coronavirus, au fost chiar în situația de a fi acuzați de pacienți că vor să facă experimente pe ei. Într-un final, refuzul pacienților de a primi tratament a agravat starea acestora, iar secția de Terapie Intensivă e aproape plină.

Medic român, despre COVID-19

Citește și:

„Va fi din rau in mai rau. Cam 70% sunt adeptii teoriei conspiratiei. Nu avem cu cine sa luptam. Suntem dezarmati. Toata munca noastra s-a dus pe apa Sambetei. Pacientii au refuzat tratamentul sustinand ca nu vor sa facem experimente pe ei. Nu mai avem arme. Nu te poti lupta cu prostia, cu ignoranta si cu conspiratia, cu indolenta, cu nesimtirea, cu iresponsabilitatea. Nu ai ce sa-i mai faci. Ii asteptam in spitale, unde avem si lumanari. Ei cred ca se fac bine de la natura. Avem pacienti relativ tineri, intre 50 si 70 de ani”, a declarat dr. Cristian Oancea, pentru opiniatimisoarei.ro

Parteneri--