duminică, septembrie 26, 2021

Ion Caramitru. Medicul Adina Alberts scrie, într-o postare pe Facebook, despre moartea îndrăgitului actor Ion Caramitru, întrebându-se dacă nu cumva decesul să fi survenit în urma vaccinării anti Covid. 

Redăm, mai jos, postarea integrală:

Victor Rebengiuc despre Ion Caramitru…
“Nici el nu a știut că este bolnav. Am vorbit cu el la telefon era la Moeciu. Soția lui, Micaela, mi-a spus, ulterior, după convorbirea aceasta, că avea niște stări ciudate. A început să se simtă rău, să vorbească neinteligibil, iar apoi și-a revenit. După aceea și-au dat seama că este o problemă, s-au urcat în mașină și au venit la București, unde a fost internat până astăzi”, a povestit public Victor Rebengiuc.
🔹Stări ciudate care au apărut în plină stare de sănătate aparentă, simptome stranii pe care medicii nu le recunosc… Mai mulți profesorii în medicină l-au vizitat și l-au consultat. Nimeni nu a reușit să îl ajute! 🥲
🔹Scurt comentariu de specialitate: Stafilococul auriu este comensal și există pe pielea a 20% dintre noi. Se exacerbează în condiții postoperatorii când se aplică pacientului manevre medicale brutale, nesterile. Infecția cu Stafilococ auriu mai poate apărea posttraumatic, postarsuri
sau în orice circumstanță în care imunitatea organismului se prăbușește. Infecția cu varianta “Stafilococului auriu rezistent la toate antibioticele cunoscute”, așa cum a titrat presa astăzi că ar fi fost cauza decesului lui Ion Caramitru, apare doar în condiții de spital, mai ales în condiții de terapie intensivă neigienizată corect, cu precădere atunci când pacientul este intubat.
Deci infecția cu “stafilococului auriu rezistent la toate antibioticele cunoscute” este un diagnostic secundar!!! Se pare că diagnosticul principal nu-l vom afla niciodată!
🔹Știm că Ion Caramitru s-a vaccinat antiC19 la începutul anului. Dacă există vreo legătură între inocularea de atunci și decesul survenit la 8 luni distanță? Hmm, este foarte greu de spus acum… Pentru că nimeni nu știe încă!!!

Ultimele stiri