luni, septembrie 26, 2022

În contextul creșterii numărului de cazuri covid, doamna doctor Adina Alberts ne sfătuiește cum să ne protejăm sănătatea cu ajutorul unui medicament ieftin, care se eliberează fără rețetă medicală.

Redăm mai jos mesajul doamnei doctor:

„Revin din nou asupra acestei substanțe “magice”, ALBASTRUL DE METILEN.

Am amintit de mai multe ori că este un antiviral extrem de eficace și v-am indicat să luați în această perioadă, preventiv, câte o capsulă dintr-unul dintre medicamentele indicate împotriva infecțiilor urinare, pentru că aceste medicamente au doza optimă de AM. Și sunt ușor de procurat. Acelea care conțin albastru de metilen, evident! 1 capsulă la 3 zile!

Te-ar mai interesa: Cum poti utiliza inteligent spatiul dintr-un depoz...

Dar haideți să vă spun ce alte beneficii mai are această substanță:

👉Până la apariția substanțelor de sinteză cu care suntem atât de familiarizați astăzi, AM era considerat cel mai eficace antibacterian, antifungic, antiviral.

👉Era un antimalaric cunoscut pâna în urmă cu câteva decenii, actualmente este încă mult mai eficient decât hidroxiclorochina care e medicamentul de elecție împotriva malariei acum!

👉Crește nivelul de energie tisulară păstrând tinerețea celulară, împiedicând astfel fenomenul îmbătrânirii.

👉Este un neuroprotector, acționează prin scăderea sintezei de amiloid împiedicând apariția demenței Alzheimer. De altfel, există în practica medicală neurologică un medicament care e derivat al AM, pe nume LMTX®, care este deja introdus în studiile clinice din unitățile spitalicești din lume, și administrat bolnavilor de Alzheimer.

Te-ar mai interesa: Meghan Markle s-a plâns că familia regală NU a plă...

👉Are efect antipsihotic, antidepresiv și îmbunătățește starea de spirit.

👉Crește capacitatea de atenție, învățare și memorare.

👉Stimulează metabolismul glucozei în condiții anaerobe crescând energia celulară.

👉Crește capacitatea hemoglobinei de transport a oxigenului către țesuturi.

***

Este un medicament foarte sigur. Doza optimă este de 0,5-2 mg/kg corp.

Te-ar mai interesa: Extract cu puteri magice. Mihaela Bilic: Încetineș...

❗️Atenție, ingerați doar preparate de uz intern”, a explicat doamna doctor.


Ce este albastrul de metilen?

Probabil putini sunt cei care stiu ca albastrul de metilen este o substanta bioactiva sintetica, ce a fost folosita initial drept colorant. Este cunoscut si sub denumirea de clorura de metiltioniniu, fiind descris drept „primul medicament complet sintetic, folosit in medicina”.

A fost preparat pentru prima data in 1876, de chimistul german Heinrich Caro, iar in 1891, medicul german si laureat al Premiului Nobel, Paul Ehrlich, a fost pionier in ce priveste utilizarea albastrului de metilen in tratamentul malariei. Acesta a descoperit ca albastrul de metilen se concentra rapid la nivelul creierului, tintind selectiv tesuturile bolnave din organism.

Te-ar mai interesa: S-a inventat plasturele hi-tech: Cum ne ajută în l...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private