Categories: Ştiri sănătate

Medicamente minune împotriva Covid. Medicul personal al lui Netanyahu. „Știm cum începe, nu știm…”

Medicamente minune împotriva Covid. Medicul personal al lui Netanyahu. „Știm cum începe, nu știm…”

Oamenii de știință încearcă să descopere medicamente pentru COVID-19. Herman Berkovits, medicul personal al premierului Beniamin Netanyahu, a declarat la Antena 3 că israelienii au descoperit două medicamente cu rezultate remarcabile.

Primul medicament se numește EXO-CD24. Este un tratament care opreşte furtuna de citokine care apare în cazul unor bolnavi cu forme severe. Datele unui studiu publicat în Medical Sourasky din Tel Aviv, arată că toţi cei 30 de pacienţi care au primit acest tratament aveau forme grave de Covid-19 şi toţi şi-au revenit. Pentru 29 dintre ei vindecarea a venit în două-trei zile şi cei mai mulţi dintre ei au fost externaţi în maximum cinci zile.

Şi al 30-lea s-a vindecat, dar după mai multe zile. Tratamentul se adminstrează prin inhalare şi ajunge direct la plămâni, fără să aibă efecte adverse la fel ca tratamentele injectabile sau cele administrate pe cale orală. Medicul Shiran Shapira, directorul laboratorului care lucrează la acest tratament de 20 de ani a spus că pot produce rapid şi la un preţ mic acest medicament.

Medicamente minune împotriva Covid. Medicul personal al lui Netanyahu. „Știm cum începe, nu știm cum se termină”

În ceea ce privește al doilea medicament, este vorba despre Allocetra, care reglează răspunsul imunitar. În cadrul unui studiu, dintre 21 de pacienți tratați cu acest medicament, 19 au fost externaţi în mai puţin de şase zile. Şi toţi erau pacienţi cu risc crescut, erau bărbaţi, sufereau de obezitate sau de boli cardiovasculare. Aveau furtună de citokine sau disfuncţionalităţi ale organelor.

„Cele două medicamente sunt încă experimentale. Știți foarte bine că trebuie să avem grijă cu orice medicament care e încă în testare. Știm cum începe, nu știm sfârșitul. Allocetra este un medicamet care s-a dezvoltat în Ierusalim. Și folosește celule sanguine care au suferit o anumită transformare și se dau sub formă de transfuzie timp de 5 zile. Și s-a văzut că 19 pacienți au ajuns într-o situație extraordinară.

În același timp, în Israel s-a dezvoltat și al doilea medicament, acel EXO-CD24. Care este o proteină biologică care era cunoscută de mult timp. Și care a fost dezvoltată pentru tratamentul cancerului”, a declarat Herman Berkovits.

Medicul Dror Mevorach, de la centrul medical Hassadah, unde a fost folosit medicamentul, consideră că tratamentul cu Allocetra este cu atât mai important cu cât poate fi eficace şi pentru mutaţiile coronavirusului, oricât de gravă ar fi starea pacientului.

Recent Posts

Carmen Harra, despre rețeta care a învățat-o de Dalai Lama: E cel mai bun tratament pentru cancer

Carmen Harra, despre un leac pe care l-a învățat de la Dalai Lama. Cancerul este…

9 ore ago

Fructe pe care ar trebui să le mănânci zilnic dacă ești stresat, potrivit unui medic

Fructele care combat stresul. consumul de fructe poate aduce o multitudine de beneficii pentru sănătate,…

10 ore ago

Horoscop 17 mai 2024. Scorpion, trebuie să amâni deciziile importante. Capricorn, latura ta creativă este perfect aliniată

Horoscop 17 mai 2024. Problemele domestice sunt primordiale pentru nativii din zodia Rac. Pentru cei…

10 ore ago

Retenția de apă, semnul unei boli de inimă. Cum eliminăm apa în exces

Excesul de lichide din organism poate fi cauzat de diferite motive, cum ar fi consumul…

11 ore ago

A avut dureri de cap luni întregi, a mers la spital și i-a uimit pe medici / FOTO

Durerea de cap cauzată de un vierme parazitar este extrem de rară, deoarece de obicei…

11 ore ago

Cum a reușit un medic să se vindece de o boală incurabilă pe creier

Tumoare pe creier. O tumoare pe creier este o creștere anormală a celulelor în interiorul…

12 ore ago

Citeste si:

  • DICTIONAR MEDICAL

Rinită alergică

  • DICTIONAR MEDICAL

Pelagra