joi, februarie 2, 2023

Medicamente minune împotriva Covid. Medicul personal al lui Netanyahu. „Știm cum începe, nu știm…”

Oamenii de știință încearcă să descopere medicamente pentru COVID-19. Herman Berkovits, medicul personal al premierului Beniamin Netanyahu, a declarat la Antena 3 că israelienii au descoperit două medicamente cu rezultate remarcabile.

Primul medicament se numește EXO-CD24. Este un tratament care opreşte furtuna de citokine care apare în cazul unor bolnavi cu forme severe. Datele unui studiu publicat în Medical Sourasky din Tel Aviv, arată că toţi cei 30 de pacienţi care au primit acest tratament aveau forme grave de Covid-19 şi toţi şi-au revenit. Pentru 29 dintre ei vindecarea a venit în două-trei zile şi cei mai mulţi dintre ei au fost externaţi în maximum cinci zile.

Te-ar mai interesa: Horoscop 3 februarie. Astrolog: Urmează o zi plină...

Şi al 30-lea s-a vindecat, dar după mai multe zile. Tratamentul se adminstrează prin inhalare şi ajunge direct la plămâni, fără să aibă efecte adverse la fel ca tratamentele injectabile sau cele administrate pe cale orală. Medicul Shiran Shapira, directorul laboratorului care lucrează la acest tratament de 20 de ani a spus că pot produce rapid şi la un preţ mic acest medicament.

Medicamente minune împotriva Covid. Medicul personal al lui Netanyahu. „Știm cum începe, nu știm cum se termină”

În ceea ce privește al doilea medicament, este vorba despre Allocetra, care reglează răspunsul imunitar. În cadrul unui studiu, dintre 21 de pacienți tratați cu acest medicament, 19 au fost externaţi în mai puţin de şase zile. Şi toţi erau pacienţi cu risc crescut, erau bărbaţi, sufereau de obezitate sau de boli cardiovasculare. Aveau furtună de citokine sau disfuncţionalităţi ale organelor.

Te-ar mai interesa: Ai mâncat prea mult? Trucuri care te scapă de indi...

„Cele două medicamente sunt încă experimentale. Știți foarte bine că trebuie să avem grijă cu orice medicament care e încă în testare. Știm cum începe, nu știm sfârșitul. Allocetra este un medicamet care s-a dezvoltat în Ierusalim. Și folosește celule sanguine care au suferit o anumită transformare și se dau sub formă de transfuzie timp de 5 zile. Și s-a văzut că 19 pacienți au ajuns într-o situație extraordinară.

Te-ar mai interesa: Amestec băbesc pentru bronșită. Tratamentul se țin...

În același timp, în Israel s-a dezvoltat și al doilea medicament, acel EXO-CD24. Care este o proteină biologică care era cunoscută de mult timp. Și care a fost dezvoltată pentru tratamentul cancerului”, a declarat Herman Berkovits.

Medicul Dror Mevorach, de la centrul medical Hassadah, unde a fost folosit medicamentul, consideră că tratamentul cu Allocetra este cu atât mai important cu cât poate fi eficace şi pentru mutaţiile coronavirusului, oricât de gravă ar fi starea pacientului.

Te-ar mai interesa: Dorian Popa, pe masa de operație! Probleme serioas...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private