Sari la conținut

Medicamente pentru depresie și disfuncție erectilă. Care este legătura dintre cele două?

disfuncție erectilă

Legătura dintre medicamentele de depresie și cele pentru disfuncție erectilă? Un ambalaj greși! Medicamentele menționate au fost ambalate greșit.

Distribuitorul de produse farmaceutice AvKare va retrage de pe piață tabletele de 100 mg comprimate de sildenafil și 100 mg comprimate de trazodonă deoarece au fost ambalate împreună, „din greșeală” de către un furnizor terț.

Sildenafilul este ingredientul activ al Viagra, care este utilizat pentru tratamentul de disfuncție erectilă. Trazodona este utilizată pentru tratarea tulburărilor depresive majore.

Consumul neintenționat de sildenafil poate prezenta riscuri grave pentru sănătatea celor cu probleme de bază, cum ar fi scăderea tensiunii arteriale la niveluri periculoase pentru cei care iau rețete care conțin nitrați.

Aportul neintenționat de trazodonă poate duce la sedare, amețeli, constipație și vedere încețoșată.

Până în prezent, a spus AvKare, nu a primit reclamații despre evenimente adverse legate de această rechemare.

Loturile care sunt retrase sunt sildenafil 100 mg comprimat Lot 36884 cu o dată de expirare 03/2022 și clorhidrat de trazodonă 100 mg comprimat lot 36783 cu o dată de expirare 06/2022.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel