joi, februarie 2, 2023

Medicamentul minune care vindecă virusul SARS-CoV-2 în numai 5 zile este realizat în Israel, iar în aceste momente este în fază de testare.

Conform celor declarate de către cercetătorii israelieni, medicamentele testate ajută la vindecarea virusului chiar și în cazul celor care dezvoltă o formă gravă a bolii.  Conform testelor preliminarii, 29 din 30 de pacienți participanți la studiu s-au vindecat în mai puțin de o săptămână.

Te-ar mai interesa: Am colesterol, pot mânca ouă? Răspunsul este cât s...

Tratamentul se numește EXO-CD24 și constă în administrarea unei pastile pe zi.

„Acest medicament minune este un fel de proteină biologică, care se folosește în cercetarea domeniului cancerului. Această proteina calmează sistemul imunitar care se atacă și provoacă probleme mari respiratorii. Proteina este foarte ieftină și se face ușor.

Se aplică prin inhalație, se introduce această proteină în plămâni și aici s-a văzut minunea. Inhalația a durat 3 minute și s-a constatat că funcționează pentru formele medii și severe. Se tratează bolnavii cu formele grele și critice, nu cei cu forme ușoare. S-a văzut că în doar două zile, rezultatele au fost extraordinare.

Te-ar mai interesa: Ai mâncat prea mult? Trucuri care te scapă de indi...

După cinci zile, 29 dintre bolnavii pe care s-au făcut testele au fost acasă, al 30-lea a fost după 7 zile acasă”, a declarat Herman Berkovits, medicul premierului israelian Benjamin Netanyahu, la Digi24.

„Se așteaptă acum ca Ministerul Sănătății din Israel ca aprobe continuarea acestor experimente pe alți 10 pacienți și urmează să fie dat și placebo. Trebuie remarcat că nu au fost niciun fel de efecte secundare. Dacă o să avem noroc, în două luni vom putea produce milioane de doze pentru inhalație și vom putea trata boala.

În același timp, medicul a precizat importanța vaccinului și a vaccinării împotriva coronavirusului.

„Mergeți să vă vaccinați, că vaccinul poate să salveze viața ta și a familiei, să nu uităm că asta e o colaborare între vaccinuri și medicamente. Să sperăm că va fi un medicament minune, deocamdată e sub experiment”, a conchis acesta, la Digi24.

Te-ar mai interesa: Ce s-a întâmplat, de fapt, între Florin Piersic și...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private