”Medicamentul-minune” pe care îl puteți prepara ușor din două ingrediente

”Medicamentul-minune” pe care îl puteți prepara ușor din două ingrediente
”Medicamentul-minune” pe care îl puteți prepara ușor din două ingrediente

Mierea si scortisoara sunt folosite de mii de ani ca remedii pentru o multime de boli, dar actiunea lor comuna a fost studiata si edificata abia in ultimul secol. Medicii occidentali spun despre combinatia celor doua ca are proprietati de-a dreptul uimitoare.

Imbunatateste circulatia sangvina

Faceti o pasta din miere si scortisoara pudra. Ungeti-o pe paine sau umpleti clatitele cu ea si mancati, cu regularitate, la micul dejun. Remediul reduce colesterolul din artere si va salveaza de riscul unui atac de cord. Consumul regulat al combinatiei miere-scortisoara reduce dispneea, intareste ritmul cardiac si imbunatateste circulatia sangvina.

Acnee

Formaţi o pastă din trei linguri de miere şi o linguriţă de scorţişoară pudră. Aplicaţi această pastă peste coşuri seara înainte de culcare şi spălaţi-o cu apă călduţă în dimineaţa următoare. Dacă tratamentul se aplică timp de două săptămâni va înlătura coşurile de la rădăcină.

Iritaţii
Remediul bazat pe miere şi scorţişoară poate fi de real folos dacă ai deseori pielea iritată. După cum se ştie, mierea are proprietăţi antiseptice şi calmante, în timp ce scorţişoara are capacitatea de a lupta împotriva bacteriilor, motiv pentru care cele două ingrediente, folosite împreună, combat iritaţiile pielii. Pentru preparare ai nevoie de o lingură cu miere, 2 linguri cu apă şi o linguriţă cu scorţişoară pudră. Ingredientele se amestecă într-un castron până când se formează o pastă. Aceasta se aplică direct pe zonele în care pielea este iritată şi se lasă până când se usucă, după care se îndepărtează. Poţi folosi acest remediu ori de câte ori este nevoie.

Calmeaza durerile artritei

Amestecati o parte de miere in doua parti de apa calduta si apoi adaugati o lingurita cu scortisoara pudra. Faceti o pasta si masati usor cu aceasta partea de corp cu probleme. Durerea cedeaza in interval de 15 minute.

Scade colesterolul cu 10% in doua ore!

Doua linguri cu miere si trei lingurite cu scortisoara pudra, amestecate cu 450 ml ceai, daca sunt administrate unui pacient care are colesterolul mare, vor reduce nivelul acestuia cu 10% in interval de doua ore. Remediul se administreaza de trei ori pe zi, potrivit taifasuri.ro.

0 distribuiri
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook
powered by Binbox