duminică, august 14, 2022

Auzim deseori vorbindu-se în jurul nostru despre cazuri grave de cancer, fără că bolnavii să fi avut anterior probleme de sănătate. Acest lucru ne provoacă să ne întrebăm care sunt cauzele care declanșează cancerul în organism, această boală care omoară anual un număr tot mai mare de persoane. 

În studiile realizate de-a lungul timpului, medicii au încercat să depisteze cauzele apariției cancerului. Chiar dacă au există nenumărate ipoteze, o cauză clară nu a fost identificată. Cu toate acestea, elementele nocive din jurul nostru ne influențează într-un mod negativ starea de sănătate și ne fac vulnerabili în fața bolii.

Te-ar mai interesa: Previziuni rune 15-21 august. Voropchievici: Vine ...

Pe lângă mâncarea nesănătoasă, viciile sau poluarea, un factor care poate duce la declanșarea diverselor tipuri de cancer este reprezentat de supărările puternice. Octav Ginghină, medic primar chirurgie oncologică, s-a confruntat de foarte multe ori cu situația în care la cabinet s-au prezentat persoane care au trecut prin perioade dificile și supărări puternice. Chiar dacă la prima vedere nu există o legătură clară între supărare și cancer, aceasta există și poate duce la declanșarea bolii. Citiți continuarea pe avantaje.ro.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private